Vælg en side

De lokales stamsted i Tuborg Havn, Address, har en skøn lillesøster i en historisk bygning på Amerika Plads. Den har for længst markeret sig som en unik location for firmaevents, fester og bryllupper, men du kan også spise din Address-lækre morgenmad og frokost der.


Nyd foråret på Address’ lillesøster A Dresscode.

A Dresscode er et eftertragtet sted at holde sin fest. Og det forstår man jo godt. Man får alt det bedste fra Address i Tuborg Havn i en helt unik bygning i Københavns frihavn. Dåb, konfirmation, bryllup og begravelse finder ofte sted her. Samt mange forretningsmøder og firmaevents, da stedet også kan levere alt AV-udstyr. Men det er faktisk forblevet lidt af en hemmelighed, at du også som almindelig gæst kan få alt det bedste fra Address i form af lækker søndagsmorgenmad og frokost i kombination med den særlige Addressstemning.


Du kan også booke A Dresscodes hyggelige lokaler til større selskaber.

Jilly og Tilde-stemningen

Det er trekløveret Kim Hansen, Tilde Christiansen Olsen og Jilly Høi, som står bag Address og A Dresscode. I flere år har vi kunne få toplækker mad, events og hygge i elegante og afslappede omgivelser i Tuborg Havn. Et stærkt hold, hvor Tilde sammen med Jilly er begge adressernes daglige ledere. Det er deres fortjeneste, at Address i den grad er blevet et populært mødested. Det samme gør de nu med A Dresscode.


Tilde og Jilly er indbegrebet af den særlige Address-ånd – også på A Dresscode.

Smørrebrød med højt til loftet

Menuen er den samme som på Address. Mens de andre ser på Øresund, befinder du dig i en nedlagt stationsbygning fra 1895 med fritlagte bjælker og højt til loftet. Sid ude eller inde. Nyd en klassiker:
Pariserbøf med inderlår fra chokoladefodrede okser, kapers, rødløg, pickles og peberrod. Eller se, om du kan beslutte dig for, hvilke af de lækre smørrebrød, du helst vil have. Måske til et glas rosé. Det er mad baseret på sæsonens råvarer, skabt af chefkok Morten Kirk. Så ses vi på A Dresscode? Det er også tilladt at arbejde med sin bærbare til kaffe og kage.


På A Dresscode finder du et højt kulinarisk niveau skabt af lokale råvarer i sæson fra håndplukkede leverandører. Bl.a. et stort udvalg af luksussmørrebrød.

Besøg NORD’s Gastro butikker her:


error: Indhold er beskyttet.