Vælg en side

Nyd frokosten på den stemningsfulde terrasse med kig til vandet.

I en historisk oase på Amerika Plads trylles der med sæsonens råvarer fra lokale bæredygtige leverandører og smæk på smagen. Velkommen til dansk frokost, når den er allerbedst!


De smukke lokaler er også den perfekte ramme om private selskaber med op til 70 gæster.

Hos A DRESSCODE, Nordhavns nye frokostdarling, sværger de ikke til en bestemt madfilosofi. De tager hellere udgangspunkt i alt det, der bidrager til smagen – og altid med afsæt i høj kvalitet fra håndplukkede leverandører. Måske det er forklaringen på, at restauranten, som slog dørene op i november 2021, allerede nu kan prale af mange stamgæster.
– Vi er drevet af nysgerrighed og nye måder at fortolke det klassiske danske smørrebrød på, fortæller trekløveret bag nyåbningen, Jilly Høi, Kim Hansen og Tilde Christiansen Olsen, der også driver søsterrestauranten ADDRESS i Tuborg Havn. Et sted, der for længst har cementeret deres succes med et spændende køkken, et højt kulinarisk niveau og et veloplagt og imødekommende personale.


Det dynamiske trekløver fra Address har skabt endnu en succes.


Det klassiske smørrebrød serveres med et moderne twist.

Kulinariske oplevelser med et twist

Samme opskrift har de taget med sig til ”Frihavns–stationen” på Amerika Plads, hvor menukortet er spækket med dansk smørrebrød i luksusklassen – tilsat et opfindsomt pift. Glæd dig til et moderne take på klassikere som fx jomfruhummer, fiskefilet på torsk, æg & rejer og håndskåret tatar. Eller sæt tænderne i den populære og lidt dekadente ”Bjørnemad” – med roastbeef, karamelliseret løg–puré, spejlæg og foie gras sauce.

Private selskaber direkte til vandet

Den ikoniske stationsbygning ved havnefronten, tegnet af den danske DSB-arkitekt Heinrich Wenck, blev opført i 1895 med bindingsværk, et lille tårn og små sprossede vinduer. Når der ikke serveres frokost i dagtimerne, er stedet også et af Københavns smukkeste og mest charmerende venues til private selskaber, businessmiddage og begivenheder som konfirmationer, bryllupper, barnedåb eller særlige mærkedage, der skal fejres med stil og tilbagelænet elegance.
– Vi garanterer vi for en ekstraordinær aften med masser af velsmag på tallerkener og i glasset, siger det dynamiske ejerteam. – Så tag fat i os, hvis vi skal arrangere en af livets store fester, der ikke ryger i glemmebogen lige med første.

Business i tårnet

Hold forretningsmødet i tårnet eller book private selskaber fra 5-70 personer. De lukker også gerne hele restauranten af og stiller op med det nyeste AV-udstyr, lyd og mikrofon. På alle ugens dage fra kl. 8 om morgenen til kl. 2 om natten. Let the party begin!

 

Besøg NORD’s Gastro butikker her:


error: Indhold er beskyttet.