Vælg en side

Selvom vi lige har forladt sommeren, kan du stadig nå at nyde en brunch i solen. NORD Magasinet giver dig 8 steder i Nordsjælland som taler til dit brunchhjerte.

Wulff og Konstali Waterfront

Ved vandkanten i Hellerup, kan du hos Wullf & Konstali, alt efter sultens omfang sammensætte din egen brunchmenu med enten 5 eller 7 retter, hvor der både er forskellige brød, salt og sødt. Her tages højde for kunder med gludenfri eller veganske præferencer. Brunch serveres fra kl. 9.00 – 15.00

Wulff og Konstali
Waterfront Shoppingcenter, Philip Heymans Alle 17,
2900 Hellerup
32 74 81 81

Rungstedgaard

Søndagsbrunch i smukke omgivelser med alt hvad maven begærer – bemærk at der serveres cava og bloody mary shots til de tørstige.
Brunch er tilgængelig kl. 11.30 – 14

Rungstedgaard
Rungsted Strandvej 107
Rungsted Kyst
45 86 44 22

Granny House – til den søde tand

Granny’s House kører traditionel brunch til 139 kr. men stedet attraktion sker første søndag i hver måned, hvor du for 189 kr. kan gå i krig med det store kagebord. The og kaffe er inkluderet. Husk at bestille bord.

Granny’s House
Søborg Hovedgade 75
Søborg
33 32 33 34

Cafe Rosenhuset

Hvis vejret tillader det, kan du tage en dukkert før din brunch på Vedbæks perle – Café Rosenhuset, som er placeret i hoppelængde fra stranden. Vælg mellem 3, 5 og 7 retter. 

Café Rosenhuset
Vedbæk Strandvej 378
Vedbæk
45 66 20 40

42 RAW Waterfront

42 RAW er det sunde alternativ til traditionel brunch. Her er alt 100% plantebaseret. Serveres alle dage indtil kl. 14. Få bl.a. pandekage, sweet potato fries, avocado, gludenfrit brød og granola bowl.

42 RAW Waterfront
Waterfront Shoppingcenter, Philip Heymans Alle 17,
2900 Hellerup
32 10 40 44

Charlottenlund Fort

Søndagsbrunch med 180 graders udsigt over Øresund og fortet. Nyd Charlottenlund Forts overdådige brunch, som bl.a. indebærer fisk og skaldyr på terrassen. Retterne varierer fra søndag til søndag. 195 kr. pr. person.

Charlottenlund Fort
Strandvejen 150
Charlottenlund
39 62 22 63

La Sirena

Hos La Sirena kan du spise din brunch med udsigt til Jægersborg Allés pulserende handelsmiljø alle dage mellem kl. 11-14. 89 kr. pr. person.

La Sirena
Jægersborg Allé 11
Charlottenlund
39 63 77 47

Bernstorff Slot

Kombiner en tur på Bernstorff Slot, som bl.a. har været kongefamiliens “sommerbolig”, med en gastronomisk brunchoplevelse. Brunchbuffeten er et overflødighedshorn af kvalitets serveringer – lige fra toast med svampe dexulles til cajun style rejer på ristet rugbrød med avocado. Brunch serveres i Havesalen søndage fra kl. 9.30. 295 kr. pr. person. 

Bernstorff Slot
Jægersborg Allé 93 
Gentofte
39 63 10 80

Besøg NORD’s Gastro butikker her:

Hjemmelavede thai-klassikere nu som vegetar

Hjemmelavede thai-klassikere nu som vegetar

Hjemmelavede thai-klassikerenu som vegetar. Thai Lanna har lyttet til deres trofaste kunder og udvider det i forvejen store sortiment med endnu flere grønne retter. Maden er stadig den gode, hjemmelavede takeaway, som også er sund og i høj kvalitet, fordi alt bliver lavet fra bunden.

læs mere
Mardahl på frokosttur med Ulf Pilgaard

Mardahl på frokosttur med Ulf Pilgaard

Man bliver aldrig for gammel til at forelske sig, betroede den folkekære skuespiller sig til NORDs redaktør, da de indtog frokosten på Restaurant Hellerup Sejlklub. Som han sidder der med sit mørke hår og gode glød med et smil på læben, fordi han om lidt kan sætte tænderne i højtbelagt smørrebrød med æg og rejer, og ikke mindst sin nye kæreste Annette Bavnhøj, som er med på en lytter, er det svært at tro, at Ulf Pilgaard næsten lige er blevet 80. 2020 skulle også have været sidste år med Cirkusrevyen, men en vis Corona forstyrrede afskedsforestillingen, så i år bliver det.

læs mere
En køkkenchefs bekendelse: Eric Vildgaard fra Restaurant Jordnær

En køkkenchefs bekendelse: Eric Vildgaard fra Restaurant Jordnær

Eric Vildgaard fra Restaurant Jordnær – 2 stjerner i Michelin. Er der nogle råvarer, som du opfatter som overvurderet? Jeg finder faktisk fois gras lidt overvurderet. Desuden synes jeg, at behovet for at spise så meget rødt kød er overvurderet. Vi skal jo have protein, og det er der også masser af i bælgfrugter. Jeg stiller store krav til bæredygtighed og økolog, men det handler stadig om den bedst mulige kvalitet. Jeg vil gerne bringe naturen ind på tallerkenen.

læs mere
error: Content is protected !!
X