Vælg en side

Manden, der overbeviste skeptikerne om, at man godt kan lave prisvindende luksussushi, selvom man er pæredansk, eksperimenterer igen i køkkenet. Snart får endnu flere glæde af den forførende sushi.

Sushi Lovers har siden begyndelsen bidt sig fast som en anderledes sushirestaurant og sushi-takeaway i Charlottenlund og Torve-hallerne. Og trods corona og personale-udfordringer så kører Sushi Lovers på Ordrupvej, som mere minder om en eksklusiv New Nordic-restaurant end ’endnu’ en sushirestaurant, stadig derudad.
– Vi har holdt lukket, når det har været nødvendigt, men vi har hele tiden holdt fanen højt, lyder det entusiastisk og lettere speedsnakkende fra ildsjælen bag de to Sushi Lovers, Kristian Elbo. Han og teamet har også brugt tiden til at eksperimentere. Ambitionerne er nemlig høje. Ligesom de var dengang Kristian kastede sig ud i projektet.


Kristian Elbo er ildsjælen bag Sushi Lovers.

Intuitiv sushi vinder pris

Det var i 2011, og Kristian, som er kandidat i idræt og kom fra en stilling som IT-chef for fitness.dk, åbnede sin første Sushi Lovers i Torvehallerne.
– Sushi er min yndlingsmad, og jeg havde et brændende ønske om at skabe noget selv, fortæller Kristian, der gik i gang med at kreere et univers af sanselig luksussushi. Superfrisk kvalitetssushi, hvor smag og udseende går op i en højere enhed. Kristian, som ikke er bange for at tage en udfordring op, gjorde alt for at lære kunsten at lave sushi af japanske sushikokke, og samtidig lade sig inspirere af danske Michelin-kokke, der også var inde over projektet. Resultatet blev så godt, at Sushi Lovers blev inviteret til internationale konkurrencer. Højdepunktet var 4. pladsen til VM i sushi i Tokyo 2014.


Smagseksplosion og kunstværk i ét.

Charlottenlund elsker Sushi Lovers

Samme år kom Sushi Lovers til Charlottenlund. Af dem har vi fået mulighed for at smage den prisvindende sushi, hvor hver bid er en lille eksplosion af smag og æstetik. I Charlottenlund-restauranten er der også et særligt indrettet rum, som kan bookes til events, team-building, highend private dining og Sushi Lovers populære sushikurser. Det hele garneret med service på niveau med de bedste steder.


Sushi Lovers i Charlottenlund er en nordisk indrettet og eksklusiv sushirestaurant.

Sushi fra nyt eventkøkken

Kristian selv svinger ikke længere kniven over de rå fiskestykker, krydderier og grøntsager, men helliger sig konceptudvikling i nyt eventkøkken.
– Jeg kan ikke løfte sløret for det hele, men jeg kan sige så meget, at Sushi Lovers snart kommer ud til rigtig mange, lyder det fra den driftige restaurationsejer. Kristian og teamet er nemlig i gang med en åbenlys op-skalering, som helt konkret betyder, at Sushi Lovers i den nære fremtid kan levere sushi til events og fester op til 1000 gæster.

Gratis

Til NORD-læsere er der en lille, lækker overraskelse til ganen.
Alt, hvad du skal gøre, er at nævne, at du har set artiklen om Sushi Lovers i NORD magasinet, når du spiser i Charlottenlund-restauranten.

 

Besøg NORD’s Gastro butikker her:


error: Indhold er beskyttet.