Vælg en side

Hos Lalucci – la pizzeria costa d’Hellerup – er de sprøde pizzabunde lavet på langtidshævet klassisk -, glutenfri eller fuldkornsdej. Alle ingredienser og smagen er i top, og den færdige pizza er pakket i Danmarks første, miljøvenlige pizzabakke uden fluor eller klor.

Lalucci er Danmarks bedst ratede pizzeria på Google. Her på Kildegårdsvej bliver der hver dag langet rigtig mange af de populære og delikate pizzaer, lavet på langtidshævet og hjemmelavet dej i den helt rigtige tykkelse og sprødhed, over disken.

Månedens pizza

Hver måned kan du foruden de mange gourmet- og klassiske pizzaer også vælge månedens pizza: Ejeren, Saffet Lalucci, beslutter sig først for, hvad der skal på i sidste øjeblik, for fyldet skal være det bedste årstidsbestemte, han finder på markedet, og smagen skal følge med.

Allergi- og miljøvenlig

Saffet Lalucci og hans medarbejdere vil gerne give alle deres gæster mulighed for at spise pizza med god samvittighed. De blev derfor både de første, som fremstillede en hjemmelavet, glutenfri dej, og de fandt frem til en miljøvenlig pizzabakke, som ikke indeholder det hormonforstyrrende fluor, og som kan sorteres under genbrugspap.

Trikolore Margherita Speciale
85 kr.

Bresaola pizza
90 kr.

Besøg NORD's Gastro butikker her:

Gastro / Mardahl på frokosttur

Gastro / Mardahl på frokosttur

Sammen med internationale stjerner som Emma Thompson og Emilia Clarke er han aktuel i biograffilmen Last Christmas. Han spiller hovedrollen i ny krimi-serie. Yderligere turnerer Peter Mygind det ganske land og holder foredrag. Men selvom NORD Magasinet møder en travl mand på Skovshoved Hotel, er der plads til overskud og smil.

læs mere
NORD deal / Sushi kurser 2020

NORD deal / Sushi kurser 2020

Sushi Lovers blev nr. 4 til VM i sushi, og er de sushi-elskendes foretrukne valg. Restauranten i Charlottenlund er uformel med masser af lækre retter til børn og voksne af allerhøjeste kvalitet, fulde af velsmag og til hverdagspriser.

læs mere
error: Content is protected !!
X