Vælg en side

Holte Vinlager, der findes 14 steder fra Gentofte til Skagen, favner fortid og fremtid i de hyggelige og velassorterede vinbutikker med egen import.

Når man træder ind i Holte Vinlager på Smakkegårdsvej, ringer den gammeldags købmandsklokke, og ofte dufter der af friskkværnet kaffe. Men når en kunde spørger indehaver Claus Nielsen om Bordeauxvine fra Château Piganeau, så har vedkommende nok nydt 40 minutters vinnørderi med Holte Vinlagers podcast. For selvom meget er det samme, som i 1981 da Karlin Nielsen – i vinverdenen kendt som Kalle fra Holte – åbnede den første vinbutik i Holte, så er de 14 vinbutikker fuldstændig på højde med nutidens behov for nem online-handel, Facebook-interaktion og populære podcasts om vin.

2. generation fører faklen videre

I dag er det sønnerne Claus, Jan og Henrik Nielsen, der sammen med ansatte og andre butiksindehavere, fx Michael Ostermann i Virum og Jacob Gylling i Holte, fører Kalles købmandskab videre. Det gode tilbud, knowhow, rådgivning af ejerne selv, fordi de selv står i butikkerne, og god vin for pengene, er stadig grundstammen i Holte Vinlager. Det er hverdagsvin i høj kvalitet, håndplukket af ejerne selv, og ofte er der tale om leverandører, som Holte Vinlager har samarbejdet siden begyndelsen.

Unikke relationer til leverandørerne

En af dem er brødrene Bruno og Vincent Delubac. Claus fortæller, hvordan han som stor dreng var med sine far og brødre på vinslottet i Bordeaux. Man spillede fodbold med Bruno og Vincent, mens fædrene smagte og valgte vin, og i dag er det så sønnernes tur. Ikke bare en hyggelig historie om lange forretningsforbindelser, der bliver til venskaber, men også en klar fordel for kunderne. De unikke relationer til vinhuse i hele verden giver nemlig en stabilitet i sortimentet, og får man lyst til at besøge vinhusene selv, hjælper Claus og de andre også gerne med det.


Holte Vinlager er kvalitetsvin til gode priser. Få eksperthjælp i butikken eller lyt til Holte Vinlager Podcast.

Holte Vinlager

14 vinbutikker med håndplukkede vine fra hele verden. 550 varenumre. Hverdagsvine i høj kvalitet til 49-150 kr. samt ’store vine’.

Gratis levering i Nordsjælland

Skal du have en smagekasse til weekenden? Bestil og få den bragt gratis.

Holte Vinlager i dit område:

Holte
Kongevejen 333
45 42 04 15

Østerbro
Østerbrogade 106
35 43 04 15

Virum
Virum Torv 9
45 85 08 66

Hørsholm
Usserød Kongevej 16
45 86 07 13

Hillerød
Frederiksværksgade 4E
48 70 26 27

Besøg NORDs gastrobutikker her:


error: Indhold er beskyttet.