Vælg en side

Det er sommer, det er sol, det er istid! Ingen sommer uden masser af is. Og i dag fås de i så mange forskellige udgaver og med lækre smage, at selv kræsenpinde kan være med.

Af Rina Mardahl

 

Vaffel med chokolade fra vores egen produktion i Sydafrika,  2 kugler is og friskrørt flødebolleguf på toppen. Pris 45 kr.

Social Foodies

 

Prøv vores Amazing Duo i vaffel med guf og glutenfri Brownie Cookie på toppen. Pris 71 kr.

Nicecream Copenhagen laver 100% vegansk is lavet på økologisk kokosmælk, der giver en blød og cremet is fyldt med autentisk smag fra de bedste råvarer. Med en kreativ vinkel på smagsvarianter fremstiller vi håndlavet is og andre søde sager uden underlige tilsætningsstoffer. Vi har 14 smage i disken hver dag, med uendelige kombinationer i bægre, vafler, Cookie Sandwiches, ”Milk”shakes og Sundaes.

Nicecream Copenhagen

 

Husk at du får 10% på literbokse og islagkager ved at handle på www.ismageriet.dk

Hos Ismageriet kan du få gelatoinspireret is, friskproduceret hver dag i den enkelte butik. Med nye ugentlige opskrifter og fokus på et bredt sæsonbetonet udvalg, har de altid 32 isvarianter i disken, festlige islagkager eller delikate portionsanrettede isdesserter, perfekte til at tage med på farten.
Ismageriet laver is til enhver smag og enhver lejlighed – så læg vejen forbi, og husk at du får 10% rabat på literbokse og islagkager ved at handle på www.ismageriet.dk

ISMAGERIET

Besøg NORDs gastrobutikker her:

Her får du sommerens  bedste rooftop

Her får du sommerens bedste rooftop

Allerøverst i den gamle kornsilo i Nordhavn er wow-effekten helt gratis. Udsigten til himlen, havet og havnen er formidabel. Det samme er de cocktails, som restaurant SILOs bartendere mikser. Den friske, søde og spicy cocktail ”Hva’ drikker Mølr” er allerede en bestseller. Opkaldt efter den velkendte graffiti, som i årevis stod på facaden af kæmpebygningen i Nordhavn, og som siden 2017 har været hjemsted for en af byens populære restauranter.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.