Vælg en side

Det er sommer, det er sol, det er istid! Ingen sommer uden masser af is. Og i dag fås de i så mange forskellige udgaver og med lækre smage, at selv kræsenpinde kan være med.

Af Rina Mardahl

 

Vaffel med chokolade fra vores egen produktion i Sydafrika,  2 kugler is og friskrørt flødebolleguf på toppen. Pris 45 kr.

Social Foodies
Strandvejen 187 / Hellerup
Ordrupvej 42 / Charlottenlund
Vedbæk Strandvej 391 / Vedbæk

 

Prøv vores Amazing Duo i vaffel med guf og glutenfri Brownie Cookie på toppen. Pris 71 kr.

Nicecream Copenhagen laver 100% vegansk is lavet på økologisk kokosmælk, der giver en blød og cremet is fyldt med autentisk smag fra de bedste råvarer. Med en kreativ vinkel på smagsvarianter fremstiller vi håndlavet is og andre søde sager uden underlige tilsætningsstoffer. Vi har 14 smage i disken hver dag, med uendelige kombinationer i bægre, vafler, Cookie Sandwiches, ”Milk”shakes og Sundaes.

Nicecream Copenhagen
Nordre Frihavnsgade 7 / KBH Ø

 

Husk at du får 10% på literbokse og islagkager ved at handle på www.ismageriet.dk

Hos Ismageriet kan du få gelatoinspireret is, friskproduceret hver dag i den enkelte butik. Med nye ugentlige opskrifter og fokus på et bredt sæsonbetonet udvalg, har de altid 32 isvarianter i disken, festlige islagkager eller delikate portionsanrettede isdesserter, perfekte til at tage med på farten.
Ismageriet laver is til enhver smag og enhver lejlighed – så læg vejen forbi, og husk at du får 10% rabat på literbokse og islagkager ved at handle på www.ismageriet.dk

ISMAGERIET
SØBORG HOVEDGADE 34 / DYSSEGÅRD
RUED LANGGAARDS VEJ 6E / KBH S

Besøg NORDs gastrobutikker her:

Slap af med takeaway fra Thai Lanna

Slap af med takeaway fra Thai Lanna

Hent eller få bragt Thai Lannas thai- specialiteter og nyd din aften. Dagene bliver hurtigt fyldt op med opgaver på denne tid af året – og maven med tunge vinterretter. Forkæl dig selv og din familie med de velsmagende og veltilberedte thai­retter fra Thai Lanna i Hellerup, når I bare skal slappe af efter en lang dag.
Hvis du får uventede gæster eller skal holde en lille julekomsammen med venner eller familie, vil en menu fra Thai Lanna også være et hit som alternativ til den klassiske julemad.

læs mere
Spis eksklusiv dansk frokost

Spis eksklusiv dansk frokost

Det er hvad der kendetegner spise­stedet Ambassaden & Konsulatet, som Mads Ganderup Jensen er manden bag. På få år, men med mere end 30 års erfaring i branchen, og en stor passion for faget, har Mads formået at skabe en af de absolut bedste frokostrestauranter i København. Der er en helt speciel og god stemning, når man ankommer til den lækre og atmosfærefyldte frokost­restaurant. Lokalet i sig selv er helt unikt, her bliver man mødt af charmerende møbler, hvide duge, levende lys og enestående lofts­malerier.

læs mere

error: Content is protected !!
X