Vælg en side

Det er lang tid siden, at vi har kunnet holde en god fest, men når det sker igen, skal det være med frisklavet thaimad fra Thai Lanna.

 

Har du også en craving efter fest og god mad? Måske er dit bryllup eller den runde fødselsdag blevet udsat på grund af landets officielle corona-nedlukning, eller er det bare på tide at invitere til socialt samvær og god mad? Så ved du, at der skal være bryllup eller en anden stor fest i august eller september, så kontakt Thai Lanna allerede nu.

 

Take away og catering

Thai Lanna, der selvfølgelig først og fremmest er områdets foretrukne sted for thai-takeaway, er også en populær og erfaren leverandør til fester og arrangementer. Uanset om du vælger catering eller hele udtrækket med kok og wok, så er det Nusara (Anna) Chamnanpradids og hendes dygtige køkken-teams kendte hjemmelavede thaimad, du og dine gæster får. Sundt og super velsmagende og derfor velegnet til de store fester, hvor god mad er et must. Så tag den uforpligtende snak allerede nu. Send gerne en mail Thai Lanna på bestilling@thailanna.dk

Thai-take away bragt til døren 25 kr. Køb for mindst 300 kr. og få Thai Lannas hjemmelavede thaimad bragt til døren for i Gentofte Kommune kun 25 kr. Gælder frem til 31.08.2020.

Besøg NORD’s gastro butikker her:

Slap af med takeaway fra Thai Lanna

Slap af med takeaway fra Thai Lanna

Hent eller få bragt Thai Lannas thai- specialiteter og nyd din aften. Dagene bliver hurtigt fyldt op med opgaver på denne tid af året – og maven med tunge vinterretter. Forkæl dig selv og din familie med de velsmagende og veltilberedte thai­retter fra Thai Lanna i Hellerup, når I bare skal slappe af efter en lang dag.
Hvis du får uventede gæster eller skal holde en lille julekomsammen med venner eller familie, vil en menu fra Thai Lanna også være et hit som alternativ til den klassiske julemad.

læs mere
Spis eksklusiv dansk frokost

Spis eksklusiv dansk frokost

Det er hvad der kendetegner spise­stedet Ambassaden & Konsulatet, som Mads Ganderup Jensen er manden bag. På få år, men med mere end 30 års erfaring i branchen, og en stor passion for faget, har Mads formået at skabe en af de absolut bedste frokostrestauranter i København. Der er en helt speciel og god stemning, når man ankommer til den lækre og atmosfærefyldte frokost­restaurant. Lokalet i sig selv er helt unikt, her bliver man mødt af charmerende møbler, hvide duge, levende lys og enestående lofts­malerier.

læs mere

error: Content is protected !!
X