Vælg en side

Det er lang tid siden, at vi har kunnet holde en god fest, men når det sker igen, skal det være med frisklavet thaimad fra Thai Lanna.

 

Har du også en craving efter fest og god mad? Måske er dit bryllup eller den runde fødselsdag blevet udsat på grund af landets officielle corona-nedlukning, eller er det bare på tide at invitere til socialt samvær og god mad? Så ved du, at der skal være bryllup eller en anden stor fest i august eller september, så kontakt Thai Lanna allerede nu.

 

Take away og catering

Thai Lanna, der selvfølgelig først og fremmest er områdets foretrukne sted for thai-takeaway, er også en populær og erfaren leverandør til fester og arrangementer. Uanset om du vælger catering eller hele udtrækket med kok og wok, så er det Nusara (Anna) Chamnanpradids og hendes dygtige køkken-teams kendte hjemmelavede thaimad, du og dine gæster får. Sundt og super velsmagende og derfor velegnet til de store fester, hvor god mad er et must. Så tag den uforpligtende snak allerede nu. Send gerne en mail Thai Lanna på bestilling@thailanna.dk

Thai-take away bragt til døren 25 kr. Køb for mindst 300 kr. og få Thai Lannas hjemmelavede thaimad bragt til døren for i Gentofte Kommune kun 25 kr. Gælder frem til 31.08.2020.

Besøg NORD’s gastro butikker her:

Her får du sommerens  bedste rooftop

Her får du sommerens bedste rooftop

Allerøverst i den gamle kornsilo i Nordhavn er wow-effekten helt gratis. Udsigten til himlen, havet og havnen er formidabel. Det samme er de cocktails, som restaurant SILOs bartendere mikser. Den friske, søde og spicy cocktail ”Hva’ drikker Mølr” er allerede en bestseller. Opkaldt efter den velkendte graffiti, som i årevis stod på facaden af kæmpebygningen i Nordhavn, og som siden 2017 har været hjemsted for en af byens populære restauranter.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.