Vælg en side

Thai Lanna laver lækkert og sundt takeaway. 100% hjemmelavet.

I en tid hvor det at spise skal være nemt og lækkert, er der desværre også en tendens til, at det hjemmelavede går fløjten. Det gælder dog ikke et sted som Thai Lanna. Områdets kendte thai-takeaway og catering lavet af Nusara (Anna) Chamnanpradid og hendes dygtige køkkenteam, som har kreeret den lækreste takeaway, før det kom på mode. Forskellen er bare, at her er alt virkelig hjemmelavet. Ned til mindste detalje. På den måde er du sikker på, at din takeaway er sund og i høj kvalitet, fri for præfabrikationer og altid frisklavet. Først når du har bestilt, går køkkenet i gang!

Thai Lanna tilbyder mange lækre forretter, f.eks. vegetar-forårsruller til 45 kr. for 4 stk – hjemmelavede naturligvis.

 

Besøg NORD’s Gastro butikker her:

Hjemmelavede thai-klassikere nu som vegetar

Hjemmelavede thai-klassikere nu som vegetar

Hjemmelavede thai-klassikerenu som vegetar. Thai Lanna har lyttet til deres trofaste kunder og udvider det i forvejen store sortiment med endnu flere grønne retter. Maden er stadig den gode, hjemmelavede takeaway, som også er sund og i høj kvalitet, fordi alt bliver lavet fra bunden.

læs mere
Mardahl på frokosttur med Ulf Pilgaard

Mardahl på frokosttur med Ulf Pilgaard

Man bliver aldrig for gammel til at forelske sig, betroede den folkekære skuespiller sig til NORDs redaktør, da de indtog frokosten på Restaurant Hellerup Sejlklub. Som han sidder der med sit mørke hår og gode glød med et smil på læben, fordi han om lidt kan sætte tænderne i højtbelagt smørrebrød med æg og rejer, og ikke mindst sin nye kæreste Annette Bavnhøj, som er med på en lytter, er det svært at tro, at Ulf Pilgaard næsten lige er blevet 80. 2020 skulle også have været sidste år med Cirkusrevyen, men en vis Corona forstyrrede afskedsforestillingen, så i år bliver det.

læs mere
En køkkenchefs bekendelse: Eric Vildgaard fra Restaurant Jordnær

En køkkenchefs bekendelse: Eric Vildgaard fra Restaurant Jordnær

Eric Vildgaard fra Restaurant Jordnær – 2 stjerner i Michelin. Er der nogle råvarer, som du opfatter som overvurderet? Jeg finder faktisk fois gras lidt overvurderet. Desuden synes jeg, at behovet for at spise så meget rødt kød er overvurderet. Vi skal jo have protein, og det er der også masser af i bælgfrugter. Jeg stiller store krav til bæredygtighed og økolog, men det handler stadig om den bedst mulige kvalitet. Jeg vil gerne bringe naturen ind på tallerkenen.

læs mere
error: Content is protected !!
X