Vælg en side

Vidste du, at Thai Lanna, udover at lave den lækreste og sunde thai-takeaway, også har stor erfaring med mad til arrangementer?

De er en populær leverandør til konfirmationer og bryllupper, både pga. den skønne mad, men også fordi de har helt styr på logistikken. Og det skyldes især, fordi Thai Lanna har en grundig erfaring med arrangementer i stor stil. De har serveret mad til store koncerter, royale julefrokoster på Galopbanen og på Roskilde Festival igennem 12 år, hvor de dagligt serverede mad for tusinder glade mennesker. Så er drømmen egen kok, der laver sprøde nudelretter til sommerbrylluppets natmad, er du i helt trygge hænder.   

Thailandske fish-cakes m/sweet-sour sauce (nr.7)
49 kr.

Wantons med kyllinge- eller oksekød m/sweet-sour sauce (nr. 4/5)
45 kr.

Vegetar forårsruller m/sweet-sour sauce (nr.3)
45 kr.

Besøg NORD's Gastro butikker her:

Gastro / Mardahl på frokosttur

Gastro / Mardahl på frokosttur

Sammen med internationale stjerner som Emma Thompson og Emilia Clarke er han aktuel i biograffilmen Last Christmas. Han spiller hovedrollen i ny krimi-serie. Yderligere turnerer Peter Mygind det ganske land og holder foredrag. Men selvom NORD Magasinet møder en travl mand på Skovshoved Hotel, er der plads til overskud og smil.

læs mere
NORD deal / Sushi kurser 2020

NORD deal / Sushi kurser 2020

Sushi Lovers blev nr. 4 til VM i sushi, og er de sushi-elskendes foretrukne valg. Restauranten i Charlottenlund er uformel med masser af lækre retter til børn og voksne af allerhøjeste kvalitet, fulde af velsmag og til hverdagspriser.

læs mere
error: Content is protected !!
X