Vælg en side

Vidste du, at Thai Lanna, udover at lave den lækreste og sunde thai-takeaway, også har stor erfaring med mad til arrangementer?

De er en populær leverandør til konfirmationer og bryllupper, både pga. den skønne mad, men også fordi de har helt styr på logistikken. Og det skyldes især, fordi Thai Lanna har en grundig erfaring med arrangementer i stor stil. De har serveret mad til store koncerter, royale julefrokoster på Galopbanen og på Roskilde Festival igennem 12 år, hvor de dagligt serverede mad for tusinder glade mennesker. Så er drømmen egen kok, der laver sprøde nudelretter til sommerbrylluppets natmad, er du i helt trygge hænder.   

Thailandske fish-cakes m/sweet-sour sauce (nr.7)
49 kr.

Wantons med kyllinge- eller oksekød m/sweet-sour sauce (nr. 4/5)
45 kr.

Vegetar forårsruller m/sweet-sour sauce (nr.3)
45 kr.

Besøg NORD’s Gastro butikker her:

Hjemmelavede thai-klassikere nu som vegetar

Hjemmelavede thai-klassikere nu som vegetar

Hjemmelavede thai-klassikerenu som vegetar. Thai Lanna har lyttet til deres trofaste kunder og udvider det i forvejen store sortiment med endnu flere grønne retter. Maden er stadig den gode, hjemmelavede takeaway, som også er sund og i høj kvalitet, fordi alt bliver lavet fra bunden.

læs mere
Mardahl på frokosttur med Ulf Pilgaard

Mardahl på frokosttur med Ulf Pilgaard

Man bliver aldrig for gammel til at forelske sig, betroede den folkekære skuespiller sig til NORDs redaktør, da de indtog frokosten på Restaurant Hellerup Sejlklub. Som han sidder der med sit mørke hår og gode glød med et smil på læben, fordi han om lidt kan sætte tænderne i højtbelagt smørrebrød med æg og rejer, og ikke mindst sin nye kæreste Annette Bavnhøj, som er med på en lytter, er det svært at tro, at Ulf Pilgaard næsten lige er blevet 80. 2020 skulle også have været sidste år med Cirkusrevyen, men en vis Corona forstyrrede afskedsforestillingen, så i år bliver det.

læs mere
En køkkenchefs bekendelse: Eric Vildgaard fra Restaurant Jordnær

En køkkenchefs bekendelse: Eric Vildgaard fra Restaurant Jordnær

Eric Vildgaard fra Restaurant Jordnær – 2 stjerner i Michelin. Er der nogle råvarer, som du opfatter som overvurderet? Jeg finder faktisk fois gras lidt overvurderet. Desuden synes jeg, at behovet for at spise så meget rødt kød er overvurderet. Vi skal jo have protein, og det er der også masser af i bælgfrugter. Jeg stiller store krav til bæredygtighed og økolog, men det handler stadig om den bedst mulige kvalitet. Jeg vil gerne bringe naturen ind på tallerkenen.

læs mere
error: Content is protected !!
X