Vælg en side

Det er lang tid siden, at vi har kunnet holde en god fest, men når det sker igen, skal det være med frisklavet thaimad fra Thai Lanna.

Har du også en craving efter fest og god mad? Måske er dit bryllup eller den runde fødselsdag blevet udsat på grund af landets officielle coronanedlukning, eller er det bare på tide at invitere til socialt samvær og god mad? Så ved du, at der skal være bryllup eller en anden stor fest i august eller september, så kontakt Thai Lanna allerede nu.

Take away og catering

Thai Lanna, der selvfølgelig først og fremmest er områdets foretrukne sted for thai-takeaway, er også en populær og erfaren leverandør til fester og arrangementer. Uanset om du vælger catering eller hele udtrækket med kok og wok, så er det Nusara (Anna) Chamnanpradids og hendes dygtige køkkenteams kendte hjemmelavede thaimad, du og dine gæster får. Sundt og super velsmagende og derfor velegnet til de store fester, hvor god mad er et must. Så tag den uforpligtende snak allerede nu. Send gerne en mail Thai Lanna på bestilling@thailanna.dk

Thai-take away bragt til døren 39 kr.

Køb for mindst 300 kr. og få Thai Lannas hjemmelavede thaimad bragt til døren i Gentofte Kommune.

Besøg NORDs gastro butikker her:

Hjemmelavede thai-klassikere nu som vegetar

Hjemmelavede thai-klassikere nu som vegetar

Hjemmelavede thai-klassikerenu som vegetar. Thai Lanna har lyttet til deres trofaste kunder og udvider det i forvejen store sortiment med endnu flere grønne retter. Maden er stadig den gode, hjemmelavede takeaway, som også er sund og i høj kvalitet, fordi alt bliver lavet fra bunden.

læs mere
error: Content is protected !!
X