Vælg en side

Når du sætter tænderne i pizza fra Lalucci – la pizzeria costa d’hellerup – får du den bedste hjemmelavede, langtidshævede og sprøde bund, ligemeget om du vælger klassisk, fuldkorn eller glutenfri. Al dej bliver lavet fra bunden hos Lalucci, der som de første i Danmark bagte en glutenfri pizzabund.

En pizzabund skal være sprød, hjemme-lavet og med smag, lige meget hvilken type dej du vælger.

– Dejen skal ikke bare være som et kedeligt stykke pap under fyldet, selvom den fx er glutenfri, siger ejeren, Saffet Lalucci.

Han ved, hvad han taler om, for det var ham, der som den første i Danmark solgte pizza med glutenfri bund, og han havde selv lavet opskriften.

– Så pas på kedelige efterligninger, er hans råd.

Månedens pizza

Hver måned kan du foruden de mange gourmet- og klassiske pizzaer også vælge månedens pizza. Saffet Lalucci beslutter sig først for, hvad der skal på, i sidste øjeblik, for fyldet skal være det bedste, og lige nu skal det passe til september og oktobers råvarer på markedet, og smagen skal følge med.

 

Månedens pizza
90 kr.

Vegetar Special
90 kr.

Besøg NORDs gastrobutikker her:


error: Indhold er beskyttet.