Vælg en side

Skal du holde bryllup eller en anden stor fest i august eller september, så kontakt Thai Lanna nu.

For ud over at være områdets foretrukne sted for thai-takeaway, er Thai Lanna også en populær og erfaren leverandør til fester og arrangementer. Fra privatfesterne til musikfestivaler og events. Uanset om du vælger catering eller hele udtrækket med kok og wok, så er det Nusara (Anna) Chamnanpradids og hendes dygtige køkkenteams kendte hjemmelavede thaimad, du og dine gæster får. Sundt og super velsmagende og derfor velegnet til de store fester, hvor god mad er et must. Thai Lanna holder sommerlukket i juli, så tag en uforpligtende snak allerede nu.

Thot man pla
(fiskefrikadeller)
4 stk. 49 kr.

Po-pia-thot
(miniforårsruller)
4 stk. 45 kr.

Po pia goong
(indbagte tigerrejer)
2 stk. 39 kr.

Besøg NORD’s Gastro butikker her:

Beet wellington med rødbede-glace

Beet wellington med rødbede-glace

Beet it, beef! Gør klassikeren Beef til Beet Wellington og giv kødklassikeren hipster- og vegetarappeal. DET SKAL DU BRUGE (4 personer) • 2 store, lange rødbeder • 500 g markchampignon • 2 løg • 2 hvidløg • 2 kviste rosmarin • 2 kviste timian • 1 kg frisk spinat • 4 rødbeder til at juice • 4 dl hønsefond • 50 g koldt smør til at montere i sauce • 50 g smeltet smør til at pensle butterdejen med • Butterdej til indpakning • Filodej til indpakning • Salt og peber • Brøndkarse til pynt .SÅDAN GØR DU: Beet Wellington: Bag rødbeden tildækket i salt, til den er helt mør. Tjek mørhed med tandstik eller lignende. Lad den køle lidt og pil så skrællen af Svampe-duxelles: Hak de rensede svampe, hvidløg og løg, meget fint. Svits blandingen på en pande sammen med timian og rosmarin, til det er helt tørt. Det er meget vigtigt, at her ikke er væske tilbage, for så bliver butterdejen smattet. Sæt svampene til side og lad dem køle.

læs mere
Juleflødeboller

Juleflødeboller

Antal: 16 stk. • Sværhedsgrad: svær • Arbejdstid: 2 timer • Bagetid: 10-13 min. Vaniljekransebunde: 40 g mandler, 0,5 god vaniljestang, 90 g lyst rørsukker, 100 g blødt smør, 1 æggeblomme, 125 g hvedemel. Krydderiblanding: Korn fra 0,5 vaniljestang, 0,5 tsk stødt kanel, 0,5 tsk stødt ingefær, 2 kardemommekapsler, 1 hel stjerneanis, 3 hele nelliker. Flødebolleskum: 250 g hvidt sukker. 100 g glukosesirup. 75 g vand. 140 g æggehvider. 1 spsk sukker. Overtræk: 800 g mørk chokolade 2 tsk bronzestøv. Desuden 1 termometer, 1 engangssprøjtepose, 1 stjernetylle, 10 mm i diameter, 1 stor glat tylle – 14 cm i diameter. Sådan gør du: vaniljekransebunde: Kog mandlerne i lidt vand i et par minutter og smut dem. Lad dem tørre. Rist mandlerne i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 8-10 minutter. Lad dem køle af. Lad imens ovnen forblive tændt. Flæk vaniljestangen på den lange led og skrab nænsomt kornene ud.
Mas dem sammen med lidt af sukkeret. Pisk vaniljesukker, sukker og blødt smør godt sammen i en skål. Pisk også æggeblommen i. Blend mandlerne til fint mandelmel sammen med ca. 50 g af hvedemelet i en minihakker. Ælt mandelmelet og resten af hvedemelet i dejen.

læs mere

error: Content is protected !!
X