Vælg en side

Thai Lanna har lyttet til deres trofaste kunder og udvider det i forvejen store sortiment med endnu flere grønne retter. Maden er stadig den

Områdets kendte thai-takeaway, der har holdt fanen højt under Corona-nedlukningen og kørt mad ud til kunderne, barsler også med en opdateret hjemmeside. Thairetterne kommer til at se endnu bedre ud med nye, flotte billeder, så det bliver nemt at bestille.

Levering fra 39 kr.*
*ved bestilling på min. 300 kr. i Gentofte / Østerbro / Nordhavn

 

Besøg NORD’s Gastro butikker her:

Slap af med takeaway fra Thai Lanna

Slap af med takeaway fra Thai Lanna

Hent eller få bragt Thai Lannas thai- specialiteter og nyd din aften. Dagene bliver hurtigt fyldt op med opgaver på denne tid af året – og maven med tunge vinterretter. Forkæl dig selv og din familie med de velsmagende og veltilberedte thai­retter fra Thai Lanna i Hellerup, når I bare skal slappe af efter en lang dag.
Hvis du får uventede gæster eller skal holde en lille julekomsammen med venner eller familie, vil en menu fra Thai Lanna også være et hit som alternativ til den klassiske julemad.

læs mere
Thai Lanna smuk mad til din fest

Thai Lanna smuk mad til din fest

Festhumøret stiger med smuk og velsmagende mad, som består af thaispecialiteter og masser af friske grøntsager, skaldyr, fisk, kød og fint udskårne frugter fra Thai Lanna. Hvis corona igen udfordrer, har Thai Lanna også løsninger til det.
Indbydende thaimad fra Thai Lanna giver din fest et smukt og velsmagende indhold – både til konfirmation, bryllup og til små private sammenkomster, eller når medarbejderne skal forkæles. Thai Lanna sørger naturligvis for at anrette corona-sikkert, de vejleder med planlægning, bringer maden ud og kan også hjælpe med at stille op mv.

læs mere

error: Content is protected !!
X