Vælg en side

Bambus på gulvet

Massimos miljøvenlige, håndvævede EARTH-BAMBOO tæppe er lavet af New Zealandsk uld blandet med bambusfibre. Kombinationen giver et meget holdbart tæppe med en let glans, der er let at vedligeholde. Fås i 11 farver. Mange str.

 

Det intelligente toilet

Geberits douchetoilet AquaClean med nye features bl.a. Intelligent skylleteknologi. TurboFlush-teknologien giver lydløs udskylning, og der er orienteringslys, når hele huset sover.
Pris 19.995 kr.

 

Råt og elegant

Fra Nordal præsenteres et smukt sofabord i et spændende design og med et både råt og elegant look. PARANA sofabord med klart glas, 45×45 cm, farve sort/gylden. Fås i 2 størrelser.
Pris 1.990 kr.

Luksussengen Schramm endelig i Danmark

Luksussengen Schramm endelig i Danmark

Danmarks ældste sengeforretning Schwarz Senge er blevet skandinavisk eneforhandler for noget af det mest ypperste i senge og madrasser: Tyske Schramm. Ondt i ryggen? Glem det. Ømme muskler og svært ved at vågne, fordi du har sovet dårligt? Slet ikke. Hvis du altså sover på en madras i en seng fra Schramm. Det er der bare ikke ret mange danskere, der gør. Endnu. For hos Schwarz Senge, der er Danmarks ældste sengeforretning.

læs mere
Wauw-effekt med Photowalls tapeter

Wauw-effekt med Photowalls tapeter

Hvis du virkelig vil skabe stemning og gøre dit hjem personligt, så er Photowalls helt unikke tapetkoncept en nem måde at gøre det på. Uanede muligheder fra cutting edge design til privatfotos, vild natur, indtagende børnetapeter og meget mere.

læs mere
Billeder som giver ro  i sjælen  og i rummet

Billeder som giver ro i sjælen og i rummet

Hvis du har et feriefoto eller familiefoto, som lige rammer din perfekte stemning, kan du hos Hellerup Lyskopi få lavet det som tryk til din væg. Du kan få det på mange forskellige materialer – fx akustikplade, som dæmper lyden i lokalet, fordi det er trykt på lydabsorberende materiale. Bor du i højloftede rum, eller er der mange hårde overflader som stengulve, kan fotos eller kunst trykt på akustikplader dæmpe lydene i rummet. Du kan fx vælge fotos, som minder dig om dejlige feriedage på dit yndlingssted eller med dine yndlingsmennesker. Akustikpladerne fås med eller uden ramme og i størrelser fra A3 til 1×2 meter og er også meget velegnede fx i mødelokaler eller på et kontor, hvor I sidder flere sammen.

læs mere
error: Content is protected !!
X