Vælg en side

Sjove lampeskærme kan købes lokalt

I toppen: Hellerup Elektrikeren samarbejder med KS lampeskærme, som er Danmarks største skæm leverandør. Det betyder, at du har mulighed for at finde den skærm, der perfekt erstatter den nuværende. Er din lampe med tilhørende skærm specialdesignet, og har vi ikke skærmen der 100% lever op til dit ønske med hensyn til farve, stofvalg eller facon, sender vi din nuværende skærm til KS Lampe­skærme som forarbejder din nye skærm. KS laver skærme efter netop dit ønske. Vi kan ligeledes sørge for at få din skærm ombetrukket med eget stof eller fremstille en helt ny skærm efter mål du ønsker. Priser fra 349 kr. Fås hos Hellerup Elektrikeren på Bernstorffsvej.

Se verden fra din stue

Paris Mash-up fotocollage er remix af kort over Paris med bygninger og strukturer. Farverne og stemningen giver lyst til igen at vandre i gaderne og sidde i solen på kanten af Seinen. Se udvalget på thedybdahl.com

Besøg EDDA Studio

i Nordhavn Vores udstillere hos EDDA Studio er nøje udvalgt. De har samme værdier og deler samme passion for godt håndværk, kvalitet og design. eddastudio.dk/udstillere

Møbelpolstreren Heider & Raagaard

Det er ikke altid det bedste at vente til sidste øjeblik med at få ompolstret sine møbler. Selvom alt kan lade sig gøre hos Møbelpolstreren på Fredensvej. Vi hjælper med de store og små opgaver og forvandler dit arvestykke eller favoritmøbel efter dine ønsker og behov.
Kig forbi, og forny din bolig. På Fredensvej 43 i Charlottenlund. Telefon 39 63 77 82

Besøg NORDs boligbutikker her:

Udsalg hos ZenOut

Udsalg hos ZenOut

Vi holder Showroom Sale fra 4. januar, og du er inviteret til at komme forbi og gøre et godt køb. Der er nye stoffer, tapeter, møbler og tilbehør på vej, så kom og hjælp os med at tømme ud af vores smukke udstillingsvarer. Vi giver store rabatter.

læs mere
Louise Find Interior & Design

Louise Find Interior & Design

Your source for luxurious living – shop online eller besøg vores butik: Chandelier Ludlow Ø 73 x H 60 cm 8.900 kr. Stag Head 24 x 30 x H. 54 cm 3.100 kr. Vase Agata Big H. 60 x D. 31 cm 6.800 kr. Prints Marylin Monroe set of two 69 x H. 89 x D. 2 cm 5.600 kr. Desk St. Andrew 143,5 x 55 x H. 78 cm 17.100 kr. Coffee Table Padova ø 99,5 x H. 40,5 cm Side Table Military 67,5 x 67,5 x H. 50,5 cm 11.500 kr. 22.200 kr. Dining Chair Bermuda 56 x D. 45 x 50 cm 5.600 kr.

læs mere
Tidens boligtrends fortolket af ZenOut

Tidens boligtrends fortolket af ZenOut

V interen står for døren, og det er tid til hyggestunder i sofaen med en god kop kaffe, en dejlig blød plaid og tændte stearinlys. I ZenOut kan du finde et bredt udvalg i sofaer, plaider, puder, tæpper, lamper, stearinlys og meget mere, der kan lune i de mørke vinteraftener. Kig ind i vores showroom og bliv inspireret til din bolig og årets julegaver.

læs mere

error: Content is protected !!
X