Vælg en side

Beovision Harmony

Det hele falder i hak, når Beovision Harmony’s design kombineres med magisk korograferet bevægelse og den ultimative biografoplevelse. Når Harmony tændes, glider skærmen op, og højttalerne drejer i position. 77 tommer. Fås i 65 tommer. Pris fra 96.000 kr.

Beovision Stage

Bang & Olufsen’s nye kraftfulde sound bar Beosound Stage tilføjer, med 11 indbyggede højttalere, B&O’s velkendte lyd og spiller sammen med alle fjernsyn – uafhængig af fabrikant. Pris fra 11.000 kr.

Bang & Olufsen Hellerup

Strandvejen 100 / Hellerup / 39 65 45 54 / bocph.dk

Kunst / Nina Wedell-Wedellsborg

Kunst / Nina Wedell-Wedellsborg

Jeg vejleder de danske kunder i, hvor de bedst kan sælge deres effekter. Der er mange muligheder, da vi bl.a. afholder auktioner i London, Paris, Geneve, New York og Hong Kong, så det skal være noget, der har international interesse. Derudover hjælper jeg kunderne med vurderinger, eksport­tilladelser, tilbud på shipping og kontrakter – alsammen for at sikre at kunden får den bedst mulige service og tryghed, når et værk skal sælges i udlandet. Jeg har et helt særligt forhold til den danske kunstner Vilhelm Hammershøi – I 2017 satte Sotheby’s verdensrekord for det dyreste solgte maleri af en dansk kunstner på auktion.

læs mere
Nyhed / neglesalon

Nyhed / neglesalon

Få smukke negle hos Bach Nails & Spa Akrylnegle med Shellac fra 390 kr. Gelenegle med Shellac 430 kr. Manicure med Shellac 320 kr. Pedicure med Shellac 420 kr. Åbningstider: Mandag-fredag: 9.30-18 / Lørdag: 9.30-16 / Søndag: Efter aftale BACH Nails & Spa...

læs mere
Nyhed / Gitte Carlend

Nyhed / Gitte Carlend

COSMO ROYALE fører eksklusive produkter inden for borddækning og boligaccessories til elegante og kvalitetskrævende hjem og virksomheder. Vi er specialiseret i mundblæst glas og glaspynt, hånd-dekoreret med ægte guld og sølv, og leverer de absolut smukkeste glas til gaver, bryllupper, højtider og festligheder. 

læs mere
error: Content is protected !!
X