Vælg en side

Til retroelskeren

Here Comes The Sun er en pendel, som er designet i 1970’erne, hvis karakteristiske og moderne formsprog bringer ægte retrofornemmelser frem. Design: Bertrand Balas. Materialer: aluminium. Mål: ø. 25 cm.
Pris 2.725 kr.

 

Til den ekstravagante

LED-lampen In The Sun Table fra DCWéditions lever op til sit navn, når den spreder bløde stråler og lys i nuancer af guld og sølv. H12,7, Ø13 cm.
Pris 2.750 kr.

En stjerne er genfødt

B&O har genskabt Beogram 4000c i en Recreated Limited Edition i anledning af deres 95 års jubilæum, opdateret til den moderne forbrugers ønsker og behov. Hver enkelt pladespiller leveres i en æske lavet af massivt egetræ.
Pris 75.000 kr.

Besøg NORDs bolig butikker her:

Luksussengen Schramm endelig i Danmark

Luksussengen Schramm endelig i Danmark

Danmarks ældste sengeforretning Schwarz Senge er blevet skandinavisk eneforhandler for noget af det mest ypperste i senge og madrasser: Tyske Schramm. Ondt i ryggen? Glem det. Ømme muskler og svært ved at vågne, fordi du har sovet dårligt? Slet ikke. Hvis du altså sover på en madras i en seng fra Schramm. Det er der bare ikke ret mange danskere, der gør. Endnu. For hos Schwarz Senge, der er Danmarks ældste sengeforretning.

læs mere
Wauw-effekt med Photowalls tapeter

Wauw-effekt med Photowalls tapeter

Hvis du virkelig vil skabe stemning og gøre dit hjem personligt, så er Photowalls helt unikke tapetkoncept en nem måde at gøre det på. Uanede muligheder fra cutting edge design til privatfotos, vild natur, indtagende børnetapeter og meget mere.

læs mere
Billeder som giver ro  i sjælen  og i rummet

Billeder som giver ro i sjælen og i rummet

Hvis du har et feriefoto eller familiefoto, som lige rammer din perfekte stemning, kan du hos Hellerup Lyskopi få lavet det som tryk til din væg. Du kan få det på mange forskellige materialer – fx akustikplade, som dæmper lyden i lokalet, fordi det er trykt på lydabsorberende materiale. Bor du i højloftede rum, eller er der mange hårde overflader som stengulve, kan fotos eller kunst trykt på akustikplader dæmpe lydene i rummet. Du kan fx vælge fotos, som minder dig om dejlige feriedage på dit yndlingssted eller med dine yndlingsmennesker. Akustikpladerne fås med eller uden ramme og i størrelser fra A3 til 1×2 meter og er også meget velegnede fx i mødelokaler eller på et kontor, hvor I sidder flere sammen.

læs mere
error: Content is protected !!
X