Vælg en side

Soisalo er håndlavet stentøj og kan derfor variere i størrelse og udseende. Hver del er unik. Giv dig selv og dine gæster en ekstra organisk oplevelse.
Soisalo tallerken isblå Ø25 cm. 150 kr.
Skål Ø16 cm. 100 kr. / Ø10 cm. 65 kr.

 

Prikken over I´et

Pyntepuder lyser op og skaber kontrast og er en hurtig og nem måde at forny boligen på. Nordals kollektioner er inspireret af den nordiske natur og Østens farver. Vela pudebetræk i bomuld 50×70 cm.
Fås i sand, mørk sand og off white.
Pris 250 kr.

 

Less is more er essensen

Ingen håndtag og fire forskellige bassinløsninger i de geometriske former: cirklen, ellipsen, den ovale og rektanglet. Skabet er et modullært design, der kan sættes sammen som minimalistiske byggeklodser. Fås i tre farver. Geberit VariForm.
Rektangulær håndvask 2.270 kr.
L-formet skab 13.975 kr.

Luksussengen Schramm endelig i Danmark

Luksussengen Schramm endelig i Danmark

Danmarks ældste sengeforretning Schwarz Senge er blevet skandinavisk eneforhandler for noget af det mest ypperste i senge og madrasser: Tyske Schramm. Ondt i ryggen? Glem det. Ømme muskler og svært ved at vågne, fordi du har sovet dårligt? Slet ikke. Hvis du altså sover på en madras i en seng fra Schramm. Det er der bare ikke ret mange danskere, der gør. Endnu. For hos Schwarz Senge, der er Danmarks ældste sengeforretning.

læs mere
Wauw-effekt med Photowalls tapeter

Wauw-effekt med Photowalls tapeter

Hvis du virkelig vil skabe stemning og gøre dit hjem personligt, så er Photowalls helt unikke tapetkoncept en nem måde at gøre det på. Uanede muligheder fra cutting edge design til privatfotos, vild natur, indtagende børnetapeter og meget mere.

læs mere
Nyheder til køkken & bad

Nyheder til køkken & bad

I den nye køkkenbutik Køkkencenteret CPH på Ordrupvej kan du bl.a. finde dette stringente og gråsorte køkken fra det tyske kvalitetsbrand Häcker. Og på badeværelser bliver det en næsten skulpturel og ophøjet oplevelse at gå i bad med Copenhagen Bath’s æstetiske badekar.

læs mere
error: Content is protected !!
X