Vælg en side

Naturligt look

En innovativ trådløs højttaler med dynamiske akustiske egenskaber, der er designet til at stå op mod væggen på en hylde eller et sidebord. En silhouet, der balancerer yndefuldt på en base af naturligt træ. Imponerende lyd i forhold til størrelsen.
Pris 15.000 kr.

 

Michelinbestik til hjemmet

Table Noir designet er et minimalistisk bestik, hvor der er kælet for selv de mindste detaljer – blandt andet kan gaflen bogstaveligt talt ligge i ske med skeen. Kommer i et flot og præsentabelt læderetui. Flot til borddækningen. Rustfrit stål med poleret PVD-finish. Sæt med 4 knive, 4 gafler, 4 skeer, 4 teskeer
Pris 1.799 kr.

 

Til de designkræsne

Geberit Citterio, en komplet badeværelsesserie. Nyt luksuriøst badeværelsesdesign med italiensk flair i eksklusive materialer, elegante linjer og uovertruffen kvalitet skabt i samarbejde med den italienske designer Antonio Citterio.
Geberit Citterio basisskab 16.196 kr.

 

Badeværelsestrend i 2021

Først blev køkkenet et alrum, og nu vil vi også have mere ud af badeværelset Vi kommer til at se flere badeværelser, der naturligt smelter sammen med resten af indretningen. Fx ved at vælge lækre designlamper eller noget så enkelt som minimalistiske badmøbler uden greb, så de minder om de møbler, vi ofte har i resten af boligen,” siger marketingschef Nina Slothuus Nielsen fra IFØ.

 

Naturen ind i køkkenet

Med Ombra har Kvik skabt et køkken farvesat af dansk natur og formgivet til at give dig ro og funktionalitet i husets hjerte. Alt træ er FSC-certificeret fra skove, der drives bæredygtigt, og de silkebløde fronter er af genanvendt plast.
Pris 44.676 kr. inkl. skabe, greb, sokkel og bordplade. Ekskl. vask, armatur og hvidevarer.

 

​Et personligt udtryk

Sivana-tæpperne fra Indien bliver mange steder stadig håndvævet i private hjem, hvor vævene er gået i arv fra generation til generation. Dermed er disse tæpper et helt unikt stykke håndværk. Sivana Talie Petrol, her 80 x 150 cm.
Pris 719 kr.

Nyheder til køkken & bad

Nyheder til køkken & bad

I den nye køkkenbutik Køkkencenteret CPH på Ordrupvej kan du bl.a. finde dette stringente og gråsorte køkken fra det tyske kvalitetsbrand Häcker. Og på badeværelser bliver det en næsten skulpturel og ophøjet oplevelse at gå i bad med Copenhagen Bath’s æstetiske badekar.

læs mere
Ny Interiør og Livsstilsbutik

Ny Interiør og Livsstilsbutik

Ny Interiør og Livsstilsbutik i Charlottenlund. Efter 25 år væk fra detailhandel, vender Lene tilbage og åbner en Interiør og livsstils butik på Ordrupvej 62 A i Charlottenlund. Jeg vil gerne forhandle de varer, jeg selv har savnet i butikkerne, når jeg var ude og shoppe, rustikke autentiske produkter med råt skandinavisk designæstetik samt hyggelige lækre ting til sommerlivet og vores forskellige årstider. Valget faldt på Ordrupvej, da jeg er kommet i området i årevis, pga. arbejde, familie og veninder, og jeg nyder gadens liv. Syntes gaden manglede en Interiørbutik. Jeg tilbyder jer en butik som ofte forandres af nye varer – en butik, der vil være spændende og inspirerende at besøge. Chestnut forhandler bl.a. disse mærker • Ferm Living • Muubs • Cozy Living • Nicolas Vahé • ByRoom • House Doctor • Ib Laursen • Badeanstalten • Nuni.

læs mere
error: Content is protected !!
X