NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Få god akustik

Panelerne giver en glød og stemning i et rum, som de færreste akustikløsninger kan hamle op med. Ovenikøbet er de lavet af FSC-certificeret træ og genbrugsmaterialer. Kan skræddersys på mål og nemt monteres med søm eller lim. Fås i flere størrelser, fx 30 x 240 cm fra 648 kr. pr. panel. Hos Garant

Smuk udendørslampe

Flindt Garden pullerten er den seneste tilføjelse til Flindt-familien, af den prisvindende danske designer og arkitekt Christian Flindt i samarbejde med Louis Poulsen. Armaturet udsender et bredt nedadrettet blændfrit lys, og danner en behagelig organisk form på jorden nedenfor.
Flindt Garden, Design Christian Flindt. Finish Aluminiumsfarvet eller corten farvet. Tekstureret overflade, pulverlakeret med integreret LED enhed. Højde 345 cm fra 1.850 kr. højde 695 cm fra 2.150 kr.
Fåes hos Hel
lerup Elektrikeren

 

Bæredygtighed og uovertruffen bærbar lyd

Beosound Level sætter helt nye standarder for fremtidens bærbare wi-fi-højttalere, da den foruden sit håndværksmæssige design også har imponerende lyd. Højttaleren er fremstillet som
et kunstværk, der kan placeres elegant på væggen, stå på køkkenbordet eller ligge fladt på en skænk – designet er netop skabt til nemt at kunne flyttes fra rum til rum og passe ind i enhver indretning.
Gold Tone, Light Oak fra Bang & Olufson. Pris 10.900 kr.

Chaiselong sofaen – den perfekte multifunktionelle sofa.

Her er der plads til mange eller plads til få, som vil slænge sig i hver deres retning. Denne chaiselong kan fås i en højre og en venstrevendt udgave, samt i flere forskellige farver og materialer. Mål: H 66, B 96, L 220. Fåes hos Louise Find Living. Pris: 18.000 kr.

 

  

Multitasking med vand

Alt i én – Aquno Select M81 køkkenarmaturet imponerer med den specielle flade og bløde stråletype SatinFlow, der er en verdensnyhed i køkkenbranchen. Den nederste del af armaturets krop fungerer her som ”bruser” for frugt og grønt Det betyder, at madvarer kan skylles både grundigere og mere skånsomt. Fåes hos Hansgrohe

 

Flodsten fra indonesien

Valley skålen XL er en rå og skulpturel accessory til dit hjem – et element af ren natur i både materiale og udtryk. Skålen er lavet af en håndplukket flodsten, fundet langs flodbredden i Indonesien. Formet af naturen og forfinet af lokale håndværkere. H: 13 Ø: 35 cm. Pris 699 kr. Fåes hos muubs.

Besøg NORDs bolig butikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X