Vælg en side

Hellerup Lyskopi er den rigtige partner, når du skal have trykt flotte eller sjove invitationer til forårets store fester, som konfirmation eller bryllup – eller lave dekorationer til festerne.

Festen begynder rigtigt at tage form, når invitationerne sendes ud: Det er noget helt specielt og glædesfyldt, når man åbner en lækker kuvert, trækker invitationen frem og kan begynde at glæde sig til din store dag.

Hellerup Lyskopi kan hjælpe dig med at trykke en invitation, som afspejler den, du eller I er, og som også bliver et dejligt minde. Det giver også noget ekstra stemning at lægge en menu på gæsternes tallerkner, hænge dekorationer på væggene eller få trykt en T-shirt med hovedpersonen på.

I det hele taget kan Hellerup Lyskopi hjælpe dig med at gøre din fest helt personlig og særlig.

Alt det og meget mere inden for print, kopi, tryk samt efterbehandling kan Hellerup Lyskopi hjælpe dig med. Du behøver ikke have en klar løsning, når du kommer ind og taler med Thomas Rønning, som er fjerde generation i butikken, for Hellerup Lyskopi har både ekspertisen og kreativiteten at trække på.

Smukke bordkort er prikken over i´et på festbordet

Besøg NORDs gastro butikker her:

North Coffee  hygger hele  sommeren

North Coffee hygger hele sommeren

North Coffee er et dansk firma med rødder på Sicilien, startet af ægteparret Nicklas og Marie Louise Brangstrup, som begge er har både sejlet og spillet tennis i havnen hele livet.
Der er lækker kaffe, iskaffe, is sodavand og let mad. Har du et event, du vil holde, så er det også en mulighed.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.