NORD Sommermarked - 16. - 18. juni 2023
Vælg en side

Hellerup Lyskopi

Hos Hellerup Lyskopi på Callisensvej kan du få lavet alt i tryk fra postkort, flyers og brevpapir til opklæbede plakater og arkitekttegninger. Og alt derimellem.

Hellerup Lyskopi er en af de ældste butikker i Hellerup og indehaver Thomas Rønning er fjerde generation og forklarer:

– Vi laver alt inden for print, kopi og tryk samt efterbehandling. Hvis du har et feriebillede fx af den sejeste strand eller dine familie, du gerne vil have hængende, kan du gøre det på en plade i stedet for på papir. Det giver en flot dybdevirkning.

Bestil kvalitetskopier, der får hvert eksemplar til at fremstå originalt. Med kompetent brug af netop dén teknik, der passer optimalt til din opgave.

Indendørs eller udendørs. Kommercielt eller kunstnerisk. Stort format eller miniaturer. Sort/hvid eller farver.

Hellerup Lyskopi har, i samarbejde med AD’er Per Krigslund, også udvidet med en kreativ afdeling, der tilbyder det samme som reklamebureauerne men til et lavere budget.

Det er godt nyt til alle nye og mindre virksomheder.

– Vi laver kampagner til din forretning lige så professionelt, som var det fra et stort dyrt reklamebureau.

Kontakt os og fortæl om dine ønsker.

Alt i print

Åbningstider

Mandag: 9-15.30
Tirsdag: 9-15.30
Onsdag: 9-15.30
Torsdag: 9-15.30
Fredag: 9-15
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Vores udvalg

Logo, brochurer, bøger, foldere, hæfter, brevpapir, kuverter, plakater, postkort, bannere, t-shirts, foldere, roll-ups, skilte, flyers, årsberetninger, landingpages, websites, kampagner, design & layout, corporate identity og hvad du ellers kan finde på

Hellerup Lyskopi
Callisensvej 3
2900 Hellerup
Telefon 39 62 22 08
helleruplyskopi.dk

Følg os

Billeder som giver ro  i sjælen  og i rummet

Billeder som giver ro i sjælen og i rummet

Hvis du har et feriefoto eller familiefoto, som lige rammer din perfekte stemning, kan du hos Hellerup Lyskopi få lavet det som tryk til din væg. Du kan få det på mange forskellige materialer – fx akustikplade, som dæmper lyden i lokalet, fordi det er trykt på lydabsorberende materiale. Bor du i højloftede rum, eller er der mange hårde overflader som stengulve, kan fotos eller kunst trykt på akustikplader dæmpe lydene i rummet. Du kan fx vælge fotos, som minder dig om dejlige feriedage på dit yndlingssted eller med dine yndlingsmennesker. Akustikpladerne fås med eller uden ramme og i størrelser fra A3 til 1×2 meter og er også meget velegnede fx i mødelokaler eller på et kontor, hvor I sidder flere sammen.

læs mere
error: Indhold er beskyttet.
X