Vælg en side

En wedding planner skaber ro i planlægningen og mindeværdige øjeblikke til dit bryllup

Et bryllup er en begivenhed, der skaber minder for livet. Det er en fejring af kærligheden, fyldt med glæde og mange følelser. For at gøre brylluppet endnu mere uforglemmeligt, er det vigtigt at fokusere på de personlige detaljer, her kan en professionel wedding planner guide dig gennem planlægning og assistere dig på dagen, så du kan nyde dagen

Planlægning med Ekspertise

Christel Winther Wedding & Events er blandt verdenseliten af wedding plannere og netop kåret blandt de 50 bedste i verden. Christel hjælper med at gøre din bryllupsdrøm til virkelighed. Som din per–sonlige wedding planner tilbyder Christel Winther planlægning, støtte og rådgivning gennem hele forløbet. Christel Winther har mere end 20 års erfaring med bryllupsplanlægning og planlægger alt fra små intime bryllupper til store bryllupsfester i både Danmark og udlandet. Christel har gennem årene opbygget et meget stort netværk af bryllups-leverandører, så brudepar er sikret den bedste service.

På Dagen

På selve dagen er Christel Winther altid med som kontaktperson for både gæster og leverandører. Opstår der udfordringer, løses dette professionelt hvilket sikrer, at I som brudepar kan fokusere på øjeblikkets magi uden at bekymre jer om det praktiske.

Christel Winthers Bedste Råd til kommende brudepar

Lad drømmene matche budgettet, gæstelisten
og valget af feststed.
Læg vægt på personlige detaljer,
dog uden at miste fokus på øjeblikkets magi og helheden.
Stop op og nyd udvalgte øjeblikke på bryllupsdagen som brudepar – disse små pauser bliver jeres uforglemmelige minder resten af livet…

christelwinther.com

 

Besøg NORDs gastro butikker her:

Håndlavede invitationer til livets fester

Håndlavede invitationer til livets fester

Hos Hellerup Lyskopi forenes det professionelle med det personlige, og deres tryk er ikke kun for erhvervslivet, men også til private begivenheder. Forestil dig et bryllup, hvor invitationerne bærer det helt rigtige strejf af romantik, elegance og personlighed – trykt med omhu og dedikation. Eller en rund fødselsdag, hvor hver invitation har et helt unikt udtryk, der afspejler fødselarens stil og personlighed.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.