Vælg en side

Runde fødselsdage, firmaevents og andre store arrangementer kræver lidt mere udstyr, end de fleste af os har på lager. Tag fat i Charlottenlund Udlejning og få løst jeres problemer omkring borde, stole, duge og smuk opdækning med flot service og smukke glas.

Fylder du selv eller en du elsker rundt, og skal festen være noget helt særligt, så skal der være styr på, hvordan man får dækket et smukt og kreativt eller sjovt bord. For borddækningen er både med til at sætte stemningen og forventningerne og et praktisk spørgsmål så alle sidder godt og har service at spise af. Det gælder alle slags særlige fester, også de små af slagsen, når det skal være noget helt særligt, og ikke mindst sæsonens kommende julefrokoster, ja så kan man have brug for en hjælpende hånd.

Et smukt telt skaber en fantastisk ramme om festen.

 Få alt leveret eller hent en stabel tallerkner

Charlottenlund Udlejning er den rette at gribe fat i. Udlejningsfirmaet kan levere alt: borde, guldstole eller hvide Chiavari stole med flere farver hynder, duge, fine, hvide tallerkner, håndpudset Chippendale bestik og lækre Spiegelau krystalglas mm., eller du kan nøjes med selv at hente en stabel tallerkner,
hvis det er det, du mangler. Det fortæller Nicolai Frederiksen, som er direktør for Charlottenlund Udlejning. Han har 17 års erfaring i virksomheden, som hans far drev før ham.

– Grib fat I os, så snart som muligt, for ofte er der efterspørgsel på de samme datoer, især til årstidens fester, opfordrer han.

Dæk de smukkeste borde med service, borde og stole fra Charlottenlund Udlejning.

PSSST – VÆR I GOD TID

Før du får set dig om, bliver det forår og sommer igen. Skal I arrangere næste års konfirmationer, fester eller bryllupper, er det en god idé hurtigt at tage en snak med Charlottenlund Udlejning, for der er run på teltudlejningen, især af beduintelte til de store konfirmationsdage. Teltene kan lejes i flere størrelser til 25, 50, 60 eller 80 personer, hvor I også kan sidde ved borde og spise. Se priser på vores hjemmeside.

Besøg NORDs gastro butikker her:

Håndlavede invitationer til livets fester

Håndlavede invitationer til livets fester

Hos Hellerup Lyskopi forenes det professionelle med det personlige, og deres tryk er ikke kun for erhvervslivet, men også til private begivenheder. Forestil dig et bryllup, hvor invitationerne bærer det helt rigtige strejf af romantik, elegance og personlighed – trykt med omhu og dedikation. Eller en rund fødselsdag, hvor hver invitation har et helt unikt udtryk, der afspejler fødselarens stil og personlighed.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.