Vælg en side

Kom med under teltdugen eller ind i tipien, sæt dig til rette, nyd maden og oplev magien. Luksustelte skaber rammerne om livets ultimative fester.


Bryllupsfest under det store sejldugstelt.

Gennemførte fester i vild kvalitet

Hvid dramatik og kærlighedsfest under det store sejldugstelt. Et imponerende telt bestående af et råhvidt lærred spændt ud mellem massive træstolper med masser af plads til bryllupsgæster og svævende blomsterkranse. Eller firmafesten under åben himmel med sunde lækkerier i Nimbus-tipien til at tanke op med – et alsidigt “side kick-telt” med mange funktioner – suppleret med Stratus Tipier med plads til teambuilding og aftenens fest. To eksempler, som kun udgør en brøkdel af Luksusteltes spændvidde, og hvor telt-
udlejning er et alt for lille et ord til at dække alt det virksomheden kan.

Luksuskoncept med udgangspunkt i teltet

Bag Luksustelte står Peter Vilhelmsen, som har sine rødder i eventbranchen og en fortid inden for møbler og belysning. Siden 2015 har han bygget et luksuskoncept op omkring teltudlejning. Standard-produkter er no-go. Vi taler om tipier, sejldugstelte, stretchtelte, i et hav af størrelser og former, og udelukkende i kanvas og lærred. Grundstammen er luksusteltene med en lang række produkter, som gør en fest gennemført: Plankeborde, bænke og stole i naturmaterialer. Lyskædesystemer tilpasset teltene og eksklusive barkoncepter.

Få også hjælp med opdækning, borde, stole og lysdesign.

Mindeværdige bryllupper og gennemførte firmaevents

I højsæsonen beskæftiger Luksustelte over 30 med-arbejdere, som kommer ud og sætter teltkonceptet op, og piller det ned igen. Kunderne spænder bredt. Eksklusive bryllupper og konfirmationer er selv-følgelig oplagt, og dem laver Luksustelte mange af hvert år. Men også skræddersyede private flerdages festivaler, firmaevents i alle størrelser, samt permanente løsninger til caféer og restauranter, der ønsker at tilbyde noget unikt med et eller flere luksustelte.

 Mindre telte til events er også en mulighed.

Luksustelte

Skandinaviens største og mest erfarne udbyder af event-tipier. Tilbyder udelukkende de bedste og originale telte fra Tentipi i Sverige og originale sejldugstelte fra Sperry i USA

Booking?

Skal du arrangere bryllupsfest, konfirmation eller er du virksomhedsleder og planlægger årets fest eller kundeoplevelse i 2024?
Så kontakt Luksustelte allerede nu.

Location?

Jagten på den bedste location starter tidligt. Luksustelte samarbejder med attraktive og anderledes locations.
Se mere på luksustelte.dk. 

Besøg NORDs gastro butikker her:

Business & pleasure i historiske omgivelser

Business & pleasure i historiske omgivelser

Skal dit næste forretningsmøde inspirere til store tanker eller skal festen holdes under fritlagte bjælker i en historisk stationsbygning? A Dresscode leverer det hele. En gang var bygningen et knudepunkt for sejladsen til Sverige. ”Frihavnsstationen” i bindingsværk som blev opført i 1895, og i 2002 demonteret og genopført tæt på sin oprindelige placering på Amerika Plads i 2005.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.