Vælg en side

Gør bryllupsplanlægningen til en glædelig og spændende tid. Find inspiration her.

Tiden er alfa og omega

Du kan aldrig gå i gang for tidligt. Også selvom du ’bare’ skal til Las Vegas og giftes. Herhjemme kan der være helt op til to års ventetid på de populære locations.

Slot eller have?

Skal det være på et slot over en hel weekend eller grøftekantsbrylluppet i en have? Tænk ud af boksen, når stedet for jeres fest skal findes.

Bryllupsarrangør

Skal/skal ikke? I dag benytter flere og flere sig af en bryllupsarrangør. Dog skal man ikke kimse ad den hjælp, man kan få fra venner og familie. Uanset hvad, er det en god idé at overlade en eller flere opgaver til andre.

Kjolen

Bryllupsmoden kan være bløde materialer med slidser, prinsessekjoler, de todelte, korsetkjolerne, flæser og blonder og de mere vovede med fjer, lårkort og nedringede rygge.

Blomster

Den lille buttede rokokobuket er sød, men også en anelse kedelig. Divabruden bør stile efter en buket formet som en fjerboa, og til vintagebruden er naturbuketten skøn.

Tema

Det er hot med tema. Mulighederne er uendelige. Fra Star Wars-tema til filmnørderne til romantisk white wedding som Hollywood-stjernerne, hvor gæsterne skal være klædt i hvidt. Dresscode er oplagt til at ryste gæsterne sammen.

Takt og tone

Noget gammelt, nyt, lånt og blåt. Talerækkens regler, hvem sidder hvor i kirken og må parret se hinanden dagen før brylluppet? Der er et hav af regler. Få styr på dem og vælg selv, hvilke du vil overholde.

Bryllupsrejsen

Hånden på hjertet: Bryllups-
planlægning er stadig mest brudens bord. Så hvorfor ikke overlade planlægningen af bryllupsrejsen til gommen. Et sted skal kvinderne jo slippe tøjlerne. 

Besøg NORDs gastro butikker her:

Håndlavede invitationer til livets fester

Håndlavede invitationer til livets fester

Hos Hellerup Lyskopi forenes det professionelle med det personlige, og deres tryk er ikke kun for erhvervslivet, men også til private begivenheder. Forestil dig et bryllup, hvor invitationerne bærer det helt rigtige strejf af romantik, elegance og personlighed – trykt med omhu og dedikation. Eller en rund fødselsdag, hvor hver invitation har et helt unikt udtryk, der afspejler fødselarens stil og personlighed.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.