Vælg en side

Hvis du ikke allerede har styr på, hvordan I får plads til alle gæsterne til dit barns konfirmation eller dit romantiske bryllup, er det nu, du skal beslutte dig. Måske ville det være en idé at sidde i haven i et luksuriøst, arabisk beduintelt med masser af atmosfære!

Charlottenlund Udlejning skaber hvert år eksklusive rammer om livets store fester. Og ét af de mest populære telte er beduinteltene. Især til det tidlige forårs konfirmationer egner de velisolerede beduintelte sig. Her kan man sagtens holde den perfekte temperatur, selvom det stadig skulle være iskoldt eller regnfuldt. Teltene er lavet til temperaturerne i ørkenen, hvor der kan være frost om natten og 40 grader om dagen. De er lavet af kraftig, råhvid bomuld udvendigt og et gyldent, mønstret stof indvendigt. De er både brandsikre og vandtætte, og man risikerer ikke kondens. I tilgift får man en fantastisk god akustik, så alle kan høre talerne til konfirmanden.

Telte i alle størrelser
Bag Charlottenlund Udlejning er Nicolai Frederiksen, som er anden generation i den nordsjællandske festudlejningsvirksomhed. Han fortæller, at beduinteltene kan lejes i flere størrelser til 25, 50, 60 eller 80 personer. I det største telt på 9 x 18 meter kan op til 200 mennesker sidde ved borde og spise. Den størrelse telte bliver dog især brugt til firmaevents, store sommerfester og bryllupper, selvom Nicolai i de senere år har oplevet, at konfirmationerne bliver større.


Et smukt telt skaber en fantastisk ramme om festen.

1001 nats eventyr

Beduinteltene bliver også udlejet til fx temafester, fortæller han.
– De er jo perfekte til 1001 nats eventyr med marokkopuder og ægte tæpper, og vi kan endda skaffe et par levende kameler og mavedansere, hvis det er, siger han med et smil. Med andre ord kan du få præcis den fest, du drømmer om. Udlejningsfirmaet kan levere alt: Borde, guldstole eller hvide chiavaristole med flere farver hynder, duge, luksus-service, blomster mm., eller du kan nøjes med en stabel tallerkener, hvis det er det, du mangler.


Beduintelte i alle str. Fra 25 til 200 personer – alt
efter behov.


Dæk de smukkeste borde med service, borde og stole fra Charlottenlund Udlejning.

Sommerbryllup i indiske telte
Når varmegraderne stiger, vælger mange i stedet pvc-festtelte med innerlining samt indiske telte, som er meget populære til sommerbryllupper. Disse telte er nemlig meget tyndere og luftigere, og egner sig til sommerens store begivenheder.

 

Charlottenlund udlejning
Siden 1990 festleverandør ved et utal af arrangementer. Specialister i flotte arabiske og indiske beduintelte. Hjælper privatkunder og virksomheder. Bl.a. Kokkedal Slot, Novo Nordisk, A. P. Møller, Kronborg, Nordisk Film, Hotel d’Angleterre m.fl.

Besøg NORDs gastro butikker her:

Håndlavede invitationer til livets fester

Håndlavede invitationer til livets fester

Hos Hellerup Lyskopi forenes det professionelle med det personlige, og deres tryk er ikke kun for erhvervslivet, men også til private begivenheder. Forestil dig et bryllup, hvor invitationerne bærer det helt rigtige strejf af romantik, elegance og personlighed – trykt med omhu og dedikation. Eller en rund fødselsdag, hvor hver invitation har et helt unikt udtryk, der afspejler fødselarens stil og personlighed.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.