Vælg en side

Niels Chr. Rossel er noget så sjældent som professionel toastmaster fra Skotland. Med sine talenter og lange erfaring, skaber han både struktur over livets fester og drysser magi og glæde som sækkepibespillende højlandsskotte.

Står du midt i bryllupsplanlægningen og føler dig mest tryg ved at overlade ’slagets gang’ til en professionel, så er det Niels Chr. Rossel, du skal have fat i. Mange kender ham under kunstnernavnet ”MacRossel”. I mere end 30 år har han spillet sækkepibe som en ægte højlandsskotte til alt fra bryllupper til herregårds- og virksomhedsfester samt internationale events og koncerter. Men han driver også virksomheden Toastmasteren. Niels Chr. Rossel har nemlig både erfaring og papir på at være medlem af The Association of Scottish Toastmasters med ret til at bære rød ceremonijakke, emblemer og guldknaster, som var han en kongelig ceremonimester. Flot ser det ud, når han kommer anstigende til brylluppet med ”alt ført til protokols” og fuldstændig styr på brylluppets etikette.

Professionel toastmaster Niels Chr. Rossel i ceremonijakke.

Protokol og etikette skaber ro og glæde

Efter brudeparret er toastmasteren bryllupsfestens vigtigste person. Det er ham, som er festens absolutte tovholder. Og vælger man en professionel som Niels Chr. Rossel, er det med minutiøs protokolstyring, så alt kører på skinner.

− Min vigtigste funktion er at skabe glæde og ro ved at have fuldstændig styr på rækkefølge, etikette og den gode stemning, siger Niels Chr. Rossel, som er med under hele processen fra gæsternes ankomst, receptionen, middagen og talerrækken, til brude-valsen er danset færdig.

− Jeg udarbejder en protokol for hele dagen, så vi punkt for punkt, og med tidsangivelser, er fuldstændig afklaret med, hvornår der sker hvad, forklarer Niels Chr. Rossel, som har hjulpet mange brudepar af med stressen, når de trygt kan overlade slagets gang til en professionel. Den professionelle toastmaster mødes altid med sine brudepar et halvt år i forvejen, og indtil 10 dage før brylluppet skal han have alle taler og sange leveret, så protokollen kan laves færdig.

Sækkepibe skaber magi og glæde

Som MacRossel spiller ”højlandsskotten fra Dan-mark” i fuldt ornat sækkepibe som en indfødt. På én og samme tid et festligt og højtideligt indslag – perfekt til bryllupsfestens kombination af alvor, romantik og glæde. Han plejer dog ikke at gøre det til de samme bryllupper, han er toastmaster for. Uanset til hvad, man hyrer Niels Chr. Rossel, så får man en bid af Skotland. Lige siden Niels Chr. Rossel for første gang så og hørte den store musikfestival The Royal Edinburgh Military Tattoo på fjernsynet som helt lille, har han været bidt af en gal skotte.

Som ”MacRossel” spiller Niels Chr. Rossel

− Hårene rejser sig stadig, når jeg genser Edinburgh Tattoo så mange år efter, siger Niels Chr. Rossel, og forklarer sin fascination med ”alt med Skotland.” Naturen, sproget, humoren, menneskene og musik-ken. Over årene er det blevet til utallige rejser til Skotland, venskaber og koncerter. Niels er uddannet sækkepibespiller i Danmark, og har spillet både her og i Skotland til en lang række forskellige arrange-menter, og uddannelsen til professionel toastmaster har han taget i Skotland.

Niels Chr. Rossel har en stor begejstring for og kender alt til Skotland.

____________________________________

Professionel toastmaster med
NORD-rabat 4-10.000 kr.
afhængig af transport og brylluppets omfang.

Få 15% rabat
på alle bryllupsbookinger i 2024.

MacRossel.dk

____________________________________

Besøg NORDs gastro butikker her:

Håndlavede invitationer til livets fester

Håndlavede invitationer til livets fester

Hos Hellerup Lyskopi forenes det professionelle med det personlige, og deres tryk er ikke kun for erhvervslivet, men også til private begivenheder. Forestil dig et bryllup, hvor invitationerne bærer det helt rigtige strejf af romantik, elegance og personlighed – trykt med omhu og dedikation. Eller en rund fødselsdag, hvor hver invitation har et helt unikt udtryk, der afspejler fødselarens stil og personlighed.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.