Vælg en side

Om det er teltene, teskeerne, stofdugene, prismelysekronen eller popcornmaskinen, er der en rød tråd, når Hvalsø Teltudlejning er sat på opgaven – og det er kvalitet. Du kan være sikker på, at det hele spiller, så dit livs fest bliver alt, hvad
du har drømt om.

Når man har taget beslutningen om at holde konfirmation, bryllup, rund fødselsdag eller en kæmpe dansefest, har man brug for, at de, man kontakter, når man skal i gang med planlægningen, ved, hvad de taler om.

Der var ikke plads til festen i sommerhuset, så Hvalsø Teltudlejning dækkede hus og have ind.

– Det gør vi, siger Claus Petersen, som sammen med sin kone Kirsten startede familiefirmaet Hvalsø Teltudlejning for 30 år siden. I dag er deres søn Henrik også en del af firmaet foruden de fem andre fastansatte. I sæsonen fra april til september er medarbejderskaren cirka firdoblet, når festerne løber af stablen.


Et festligt teltloft med draperet stof og prismelysekroner.

Med gennem hele processen
– Vi har prøvet det meste, så vi kan råde med telt og indretning og har alt, hvad man har brug for. Det, der er vigtigt fra start, er at finde frem til, hvad kunden vil have. Vi kan levere, lige meget om det er en fest, som skal være billigst mulig, eller alle sejl skal sættes til, siger Claus. Han understreger, at kunden endelig skal ringe med spørgsmål hele vejen igennem, for de vil meget gerne være med på sidelinjen – jo mere de kan vejlede, jo bedre bliver resultatet uden ubehagelige eller ærgerlige overraskelser.

Telte i mange former og størrelser
Hvalsø Teltudlejning hjælper naturligvis med at finde frem til den rigtige type og størrelse af telt, om det skal rumme 30 eller 3.000 mennesker. De har telte op til 25.000 m2, dvs. et telt på størrelse med næsten fire fodboldbaner.

Festudlejningen har været med til at løse opgaver med at stille telt op på mange forskellige steder.

Teltudlejningen har løsninger, også når haven skråner.

– Vi har opklodset og nivelleret et telt i to meters højde i skrånende terræn, og vi opbygger scener og platforme, rækværk og trapper – hvis der fx skal være optræden, fortæller Claus. Hvalsø teltudlejning har nemlig både private kunder og mange kunder på festivaler, konferencer mm.

En af de mere specielle opgaver var at opsætte 30 telte i en hangar på Thulebasen for at skabe mindre rum til lounge, bar, catering osv.

Ingen spekulationer
Teltene kan få beklædning på væggene, gulv, opvarmning og lamper – lige meget om man er til prismelysekroner, messinglamper eller kulørte lamper. Man kan naturligvis altid få hjælp og vejledning til, hvordan man bedst indretter teltet med bordopstilling, barområde, indretning af teltet mm., og man kan leje alt, hvad man skal bruge til sit arrangement, så bordet bliver smukt dækket på hvide eller cremefarvede damaskduge osv.

Når tingene bliver leveret, kan man være sikker på, at det er straks klar til brug. Alt porcelæn er fx vasket op i kalkfrit vand, så det er lige til at sætte på bordet.

Fester for børnene
Hvalsø Teltudlejning er også eksperter i ”glade børn”, når børnene skal underholdes. De har mange forskellige børneforlystelser, man kan stille op, lige fra hoppeborg til et lille børnetog på skinner eller en rodeotyr. Så er man sikker på, at festen bliver et hit.

Besøg NORD’s butikker her:

Håndlavede invitationer til livets fester

Håndlavede invitationer til livets fester

Hos Hellerup Lyskopi forenes det professionelle med det personlige, og deres tryk er ikke kun for erhvervslivet, men også til private begivenheder. Forestil dig et bryllup, hvor invitationerne bærer det helt rigtige strejf af romantik, elegance og personlighed – trykt med omhu og dedikation. Eller en rund fødselsdag, hvor hver invitation har et helt unikt udtryk, der afspejler fødselarens stil og personlighed.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.