NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Ny Porsche 718 lanceret

Porsche har nu lanceret en ny udgave af deres unikke lille centermotorbil, 718. Og der er tale om et køretøj, der adskiller sig markant fra de tidligere 718’ere. Motoren er på 4 liter slagvolumen med seks cylindre, konstrueret som regulær sugemotor. Der er to udgaver, cabriolet’en Spyder og coupéen GT4. Sidstnævnte er oplagt til brug for trackdays. Priserne starter ved lidt over 1,8 mio. kr.

BMW deltager igen i Årets Bil

BMW har i år valgt at deltage i konkurrencen omkring Årets Bil i Danmark, der afholdes af Motorjournalisternes klub, MKD. Flere high-end mærker vælger ellers at stå uden for arrangementet. Konkurrencen har været afholdt siden 1969, og har primært haft mellemklassebiler som vindere. Kåringen finder sted i løbet af efteråret.

Triumph’s racermaskine gør comeback

Englands karismatiske motorcykelfabrik vil i 2020 relancere sportsmotorcyklen Daytona. Dette vil ske i en begrænset serie på 765 eksemplarer, med en slagvolumen på 765 cm. Effekten vil være omkring 140 hk, og  dermed vil den lette – men absolut underholdende – sportsklasse blive et medlem rigere. Det er uklart, om Daytona vil komme i egentlig serieproduktion.  På billedet ses den tidligere udgave af Daytona.


error: Indhold er beskyttet.
X