NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Jaguar/ Landrover tilslutter sig Gladsaxe bilby

Jaguar / Land Rover er i april måned flyttet til nyt domicil i Gladsaxe. Samtidig bliver Gladsaxe for alvor styrket som området for køb af eksklusive køretøjer. Audi samt Ducati motorcykler er nemlig blandt forhandlere, JLR gør selskab. I årets tre første måneder har JLR samlet solgt 212 nye eksemplarer. JLR tilbyder ligeledes brugte biler under eget program, Approved used.

Porsche Taycan på vej

Porsches 100% elektriske sportsvogn, Taycan, forventes lanceret til september på IAA messen i Frankfurt. På nuværende tidspunkt findes kun billeder af konceptbilen Mission-e, men det formodes, at designet på Taycan vil være overordnet identisk. Det er på nuværende tidspunkt uvist, hvornår den kommer til Danmark. Det er muligt at blive skrevet op, mod et fee på 25.000 kroner. Dette garanterer dog ikke en bil, og i så fald tilbagebetales beløbet.

Audi i vådt samarbejde

Audi Approved Flexleasing har indgået et samarbejde med Pro-Safe, der forhandler Brig gummibåde, de såkaldte RIBS´s. Ideen er at anvende leasingkonceptet til gummibådene. Ved Road & Boat Show 2019 på Skovhoved Havn d. 25. maj, vil Pro-Safe og Audi fremvise både samt biler fra Audi Approved Flexleasing. Martin Birn-Bringgaard fra Audi oplyser, at valget af Pro-Safe som samarbejdspartner skyldes virksomhedens status som leverandør til det danske forsvar og politi.

Teater Globen imponerede borgmesteren

Teater Globen imponerede borgmesteren

Teater Globen er en teaterforening for børn og unge i Gentofte Kommune fra 8-25 år, stiftet i 2018. Foreningen holder til i Byens Hus, hvor de 120 børn går til teater, film, musik og dans og spiller store forestillinger, hvor alle er med. NORD og borgmester Michael Fenger var til forestillingen Hotel Villa Lykke.

læs mere
Bag om Henrik  Launbjerg

Bag om Henrik Launbjerg

Henrik Launbjerg startede i en alder af 16 år med at gå på musicalskole i Miami, og siden da har han bl.a spillet hovedroller i Les Miserables, Atlantis og Hair. Han er kendt både fra TV og teater som nærværende, alsidig og professionel.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X