Vælg en side

Jaguar/ Landrover tilslutter sig Gladsaxe bilby

Jaguar / Land Rover er i april måned flyttet til nyt domicil i Gladsaxe. Samtidig bliver Gladsaxe for alvor styrket som området for køb af eksklusive køretøjer. Audi samt Ducati motorcykler er nemlig blandt forhandlere, JLR gør selskab. I årets tre første måneder har JLR samlet solgt 212 nye eksemplarer. JLR tilbyder ligeledes brugte biler under eget program, Approved used.

Porsche Taycan på vej

Porsches 100% elektriske sportsvogn, Taycan, forventes lanceret til september på IAA messen i Frankfurt. På nuværende tidspunkt findes kun billeder af konceptbilen Mission-e, men det formodes, at designet på Taycan vil være overordnet identisk. Det er på nuværende tidspunkt uvist, hvornår den kommer til Danmark. Det er muligt at blive skrevet op, mod et fee på 25.000 kroner. Dette garanterer dog ikke en bil, og i så fald tilbagebetales beløbet.

Audi i vådt samarbejde

Audi Approved Flexleasing har indgået et samarbejde med Pro-Safe, der forhandler Brig gummibåde, de såkaldte RIBS´s. Ideen er at anvende leasingkonceptet til gummibådene. Ved Road & Boat Show 2019 på Skovhoved Havn d. 25. maj, vil Pro-Safe og Audi fremvise både samt biler fra Audi Approved Flexleasing. Martin Birn-Bringgaard fra Audi oplyser, at valget af Pro-Safe som samarbejdspartner skyldes virksomhedens status som leverandør til det danske forsvar og politi.

Besøg NORDs kultur butikker her:

Et stykke natur midt i villakvarteret

Et stykke natur midt i villakvarteret

Hvis du ikke er lokalkendt i Jægersborg området, er det ikke sikkert, du har haft din gang i Hundesømosen – et af Gentoftes fine, fredede naturområder, som har rødder tilbage i de danske kongers jagthistorie. Siden 1950’erne har den ofte været nævnt i forbindelse med, at mange af vores kendte arkitekter byggede deres egne huse her. NORD tog på tur i Hundesømosen med borgmester Hans Toft, som bl.a. kunne fortælle, hvor det mærkelige navn muligvis stammer fra.

læs mere
Kunstmaler Martin Brachér

Kunstmaler Martin Brachér

Den unge talentfulde kunstmaler Martin Brachér har KÆMPE SUCCES med at lave energiske og mystiske abstrakte malerier. Han er bedst når han får lov at udfolde sig på de helt store lærreder.  “Hvis folk først har set hvad et maleri i 3x3 meter kan gøre ved deres hjem,...

læs mere
error: Content is protected !!
X