Vælg en side

For et engangsbeløb får du stort set gratis markedsføring resten af firmabilens levetid. Hellerup Lyskopi ved hvordan, du gør bilen til en reklamesøjle.

Store firmaer bruger rask væk tusinder af kroner på at reklamere på storbyens busser, så hvorfor ikke gøre næsten det samme men for mindre? Måske du er håndværker, VVS’er, frisør eller har et nyt eller veletableret firma, der fortjener al den opmærksomhed, det kan få. For et rimeligt engangs-beløb får dit firma positiv branding med et flot firmalogo eller anden print på bilen.

Uvurderlig opmærksomhed

Trykkevirksomheden Hellerup Lyskopi løser mange opgaver, og én af kernekompetencerne er print på biler. Enten kommer I selv med design eller lader Hellerup Lyskopis dygtige designer hjælpe med et nyt flot logo. På den måde får dit firma reklame døgnet rundt. Også når du parkerer. Især strategiske steder med mange mennesker. Det kan faktisk ikke betale sig at lade være.

Så lidt koster et firmalogo på bilen

Priser fra 1.500 kr. i sort eller hvid, når du selv medbringer logo. Alle priser er gældende dagspriser og ex. moms/miljø- og administrationsgebyr.


error: Indhold er beskyttet.
X