Vælg en side

Drømmer du om en ny Mercedes – måske den spritnye og første elektriske offroader G-Klasse – så få overblikket her.

Med Mercedes-Benz træder du ind i en verden af legendarisk luksus, præstation og innovation. Fra klassiske køretøjer
til de seneste elektriske modeller – se bare offroaderen her på billederne, som er det kendte bilmærkes seneste flagskib på elbilmarkedet – så tilbyder Mercedes-Benz en bred vifte af valgmuligheder, når der skal stå tysk kvalitet i garagen.

Tre veje til en Mercedes
Bildrømmene bliver nemt realiseret med Mercedes-Benz’ tre primære muligheder: Privatleasing, mini-leasing og køb. Hver af disse har sine egne fordele og er skræddersyet til forskellige behov.

Den helt nye elektriske G‑Klasse – en legendarisk offroader der respekterer sin kulturarv. Kabinen bugner af luksus og er blevet opgraderet massivt.

Privatleasing
For dig, der ønsker en lavere månedlig betaling og vil være fri for bekymringer om værditab og genkøbs-værdi, så er privatleasing et attraktivt valg. Med en førstegangsydelse og typisk en lejeperiode på 12-36 måneder giver privatleasing dig fleksibilitet og forudsigelighed. Fx en EQB 4.595 kr./md. inkl. forsikring og med førstegangsydelse 20.000 kr.*

Mini-leasing
Ønsker du korttidsleasing med alt inkluderet, er mini-leasing et ideelt valg. Her lejer du den bil, du drømmer om, ny eller brugt, inklusive forsikring og service, og uden en førstegangsydelse. Det er perfekt til at prøve forskellige køretøjer, herunder de nyeste elbiler som EQA, EQB og EQE, der er blevet Mercedes-bestsellere. Populært valg er også en C-klasse sedan fra 6.995 kr./md. plus etableringsgebyr 1.995 kr.*

EQE SUV – forførende design og avanceret high-tech udstyr.

Kontantkøb
Du er altid velkommen til at købe kontant. Især hvis du gerne vil have din Mercedes-Benz’ elektriske vidunder, EQE SUV AMG Edition, til at være familiens foretrukne køretøj de næste mange år frem. Kontant køb hører måske snart fortiden til, men det giver dig fuld ejerskab over køretøjet.

EQE SUV AMG Edition fås fra 786.554 kr.*
én gang for alle.

Fordelene ved leasing
Leasing er fremtidens måde at have bil på. Det giver mulighed for at forudsige omkostninger og undgå bekymringer om værditab. Især med den hastige udvikling af bilmarkedet og skiftet mod elektri-ficering er leasing en fleksibel løsning, der giver dig mulighed for at holde trit med de seneste tekno-logiske fremskridt.

Den nye EQB er et fleksibelt og funktionelt multitalent.

Mercedes-Benz verdensklassenyhed
En af de mest spændende nyheder fra Mercedes-Benz er den nye elektriske version af den legendariske G-Klasse offroader. Med en imponerende ydeevne på 432 kW og et drejningsmoment på 1164 Nm kan offroaderen på miljørigtig el levere en solid rækkevidde på op til 468 km. Du får nye køre-funktioner specifikt til offroad-brug, herunder G-TURN, G-STEERING og en intelligent kravle-funktion, når du sætter dig bag rattet. Dette kombinerer arven fra den ikoniske G-Klasse med den lydløse og luksuriøse køreoplevelse af en elbil og cementerer dens position som kongen af offroad. Offroaderen kan bestilles som en Edition One, spækket med ekstraudstyr til 2.186.271 kr. Til foråret 2025 fås den også uden fra 1.534.138 kr.

 

Mercedes-Benz OFFROADER
Den nye elektriske G-Klasse er den første elektriske G-Klasse og kan bestilles allerede nu. Den bliver vist på eCar Expo i Bella Center i oktober.

Mercedes-Benz
Uanset om du er på udkig efter den perfekte luksusbil til privatleasing, ønsker at udforske de seneste elektriske modeller eller vil opleve spændingen ved en legendarisk offroader som den elektriske G-Klasse, har Mercedes-Benz noget for enhver. Besøg de fysiske butikker for at opleve Mercedes-Benz-stjernens magi på nærmeste hold.

Besøg NORDs bilbutikker her:

Ingen indlæg fundet.
Top 10 sejler-gadgets

Top 10 sejler-gadgets

Nu bliver sejlersæsonen skudt i gang. Derfor er det på høje tid at få de rigtige 2022 gadgets med ombord på båden. NORD har her 10 bud på de bedste sejler-gadgets. Ship ohøj!


error: Indhold er beskyttet.