Vælg en side

Nordic Car tager sig alt fra levering af bilen til finansiering, og så gør de det muligt at skifte fra den ene eksklusive bil til den anden.

Den sorte lak og de stålblanke fælge på bilerne fra Audi, BMW, Mercedes, Jaguar og Porsche skinner om kap i solen. Alle udstillet hos Nordic Car. Et leasinghus i Hørsholm med biler i luksusklassen. Bag selskabet står Alexander Drew, der har flere års erfaring i leasingbranchen, og som i skrivende stund har for 30 millioner kroner kørende leasing-aftaler.

– Vi har altid mindst 30 biler i vores showroom, som man kan prøvekøre, men vi kan også skræddersy særlige ønsker. Lige fra en Mini Cooper med det nyeste udstyr til en spritny Porsche 911, siger Alexander Drew.

Kæmpe forhandlernetværk i Tyskland

Alexander Drew forklarer, at Nordic Car’s for-nemmeste opgave er at have en åben og ærlig dialog med kunderne om deres drømmebiler. Konkret foregår det ved, at man først gennemgår alle kundens ønsker, og dernæst begynder Nordic Car at aktivere det store forhandlernetværk af tyske bilforhandlere, som Nordic Car har opbygget igennem de seneste seks år.

– Der er ikke den bil eller de ønsker, vi ikke kan opfylde, siger Alexander Drew, og forklarer videre, at når

Nordic Car så har håndplukket den bil, som skal leveres til kunden, bliver en mekaniker fløjet ned til den aktuelle bil for at kvalitetssikre sig, at bilen lever op til den mekaniske stand.   

Bilhus og egen bank

Finansielt skiller Nordic Car sig ud fra andre leasinghuse ved, at de har ejerskab i eget finansierings-selskab.  Som kunde er det særligt fordelagtigt, fordi du ikke skal henvende dig til en ekstern bank, når kontrakten eksempelvis skal ændres. Du vil derfor opleve, at det er det samme team, som er med dig hele vejen. Både før, under og efter aftalen er udløbet. Endnu en fordel er, at Nordic Car har mulighed for at tilbyde alle eksternede kunder at aflevere deres leasingbil tilbage ved aftalens udløb, så du kun skal koncentrere dig om, hvilken bil der skal være den næste igennem Nordic Car. Eller sagt med andre ord; det er ren køreglæde at lease hos Nordic Car.

Spar penge hos Nordic Car

-15% tilskud på alle værkstedsregninger.
– Billig forsikring fra 18 år.

Max. 800 kr. pr. måned.

Byt til nyt. Skift bil, når du vil.

Nordic Car
Gøngehusvej 280 / Hørsholm
Telefon 42 92 41 16 / nordiccar.dk

Åbningstider
Mandag-tirsdag: 9-18 / Søndag: 10-13


error: Indhold er beskyttet.
X