NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Af Thomas Bentsen / Foto Land Rover, Pressefotos

Har du prøvet den berusende følelse af at køre en Land Rover Defender igennem et ellers fuldstændigt ufremkommeligt terræn? Så er du solgt! Det er en helt særlig bil.

Hvis du ovenikøbet har været så heldig at eje en Defender, så ved du også, at det er en af de biler, som man får et nærmest personligt forhold til. Man kommer til at elske den bil.

Gennem syv årtiers banebrydende innovation har Land Rover Defender således gjort sig fortjent til en unik plads i hjerterne hos opdagelsesrejsende, nød-hjælpsorganisationer og eventyrlystne familier fra hele verden. Defenderen har bevist sit værd i verdens barskeste omgivelser, og den nye udgave fører stolt ånden videre.

Øverst foto: Den gamle Defender nåede en alder af 71 år med begrænsede modifikationer. Den nye Defender er nytænkning baseret på unikke erfaringer fra verdens vildmarker. Nederst foto: Den nye Defender klarer såvel blødt sand i ørkenen, som den iskolde tundra i Arktis, og er perfekt for den eventyrlystne familie.

 

Genopstår i en moderne fortolkning

Den gamle Defender er kendt, som en bil der kan klare ALT! Den nye Defender lever op til renommeet. Allerede før lanceringen har bilen således gennem-gået 62.000 tests og kørt fra 50 graders varme i ørkener og minus 40 graders kulde i Arktis til højder på omkring 3.000 meter i Rocky Mountains i Colorado.

Udviklingen af den nye udgave har været drevet af en passion og respekt for det originale, men tilbyder samtidig moderne avancerede teknologier til kørsel i al slags terræn.

Med sine tydelige hints til sin forgænger er designet af den nye Defender emotionelt ladet. Den markante silhuet gør, at den er øjeblikkeligt genkendelig,
og de minimale udhæng for og bag sikrer frem-ragende tilkørsels- og afkørselsvinkler. Et perfekt miks mellem nostalgi og teknologi.

 

Kan også bruges på asfalt

Dem der har prøvet at køre langtur i den gamle Defender kan nok nikke genkendende til, at turen ned af Autobahn godt kunne føles lang. Bilen var sjovere i terræn end på asfalt.

Den nye Defender vil dog også være kompetent i bymiljøer og på motorvejen, og er dermed familie-venlig for byboere samtidig med, at den stadig er barsk. Det familievenlige skinner også igennem på ind-retningen. Den store Defender 110 tilbyder plads til fem, seks eller 5+2 sæder med et bagagerum bag ved anden sæderække på op til 1.075 liter, og den mindre Defender 90 får plads til seks personer i et køretøj, hvis længde svarer til en kompakt familie-hatchback. Det skyldes ikke mindst muligheden for et tredje forsæde.

Den nye Land Rover Defender er en moderne fortolkning tro mod den pionerånd, som har kende-tegnet Land Rover i 71 år. En nyskabelse gennem tradition, så også nye generationer kan mærke den berusende følelse i en Landrover Defender, der forcerer elementerne i den vilde natur.

 

Faktaboks: Prismæssigt starter den nye Land Rover Defender ved 868.000 kr. for 3-dørs modellen i 90 tommers længde. Den større 110 tommer model starter ved 974.000 kr. Der kommer også en vild ”X”-version til 1.653.000 kr. Van modeller fås fra 676.700 kr. Alle modeller kører med permanent 4-hjulstræk og 8-trinsautomatgear med reduktionsgear. Dertil kommer mulighed for ekstra midtersæde foran, så vanudgaverne reelt er 3-personers biler. På motorsiden startes der op med firecylindrede dieselmotorer samt en firecylindret og en sekscylindret benzinmotor. Sidstnævnte har mildhybrid-teknik. Vi kan også se frem til en pluginhybrid med ekstra god brændstoføkonomi.

 

Hør mere om bilen hos British MotorGroup København, Dynamovej 12A, 2860 Søborg, tlf.: 70 30 07 52.

britishmotorgroup.dk

 

10 bedste gadgets til din bil

10 bedste gadgets til din bil

Der er nu ikke noget, som kan gøre en bilejer genforelsket i sin bil, som nogle gode nye gadgets. Magasinet NORD har set på nogle af de bedste, mest nyttige og fjollede gadgets til din bil her i 2021.

læs mere
Verdens vildeste biler!

Verdens vildeste biler!

Vi elsker biler her på Magasinet NORD. Både hverdagsbiler og dem som er så vilde, at de ville trække lange blikke på selv de dyreste strækninger af Strandvejen. Bilerne her på siderne er så kostbare og sjældne, at man ikke engang kan få lov at købe dem, selv om man står klar med millionerne! Man skal have en historik med bilmærket, og man skal typisk også bevise, at man ikke køber for at sælge videre med det samme. Man skal være ægte connaisseur og have op til 82 millioner at shoppe for!

læs mere
Topavanceret bilservice på stedet

Topavanceret bilservice på stedet

Topavanceret bilservice på stedet. OmniCarService er et nyt genialt og tidsbesparende koncept, der servicerer din bil, lige dér hvor den står. Hjemme eller på jobbet. OmniCarService kommer i en varebil med højt kvalificerede mekanikere og avanceret diagnoseudstyr. De klarer alle former for serviceopgaver plus serviceeftersyn med stempel i bogen. Få fikset lyset på instrumentbrættet, A/C-anlægget, lavet olieskift eller tjekket bremser. Eller ordnet større motorfejl. OmniCarService har ekspertisen til det hele og kører ud overalt i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X