Vælg en side

Koenigsegg CCX er fremstillet af den svenske bilproducent Koenigsegg Automotive.

Vi elsker biler her på Magasinet NORD. Både hverdagsbiler og dem som er så vilde, at de ville trække lange blikke på selv de dyreste strækninger af Strandvejen. Bilerne her på siderne er så kostbare og sjældne, at man ikke engang kan få lov at købe dem, selv om man står klar med millionerne! Man skal have en historik med bilmærket, og man skal typisk også bevise, at man ikke køber for at sælge videre med det samme. Man skal være ægte connaisseur og have op til 82 millioner at shoppe for!

Verdens vildeste biler!

Mercedes Maybach Landaulet er begrænset til 99 enheder. Prisen er 11 millioner uden afgift.

Verdens dyreste firehjulstrækker!
De andre biler her på siderne er ikke særligt familievenlige. Det er denne Mercedes-Maybach G 650 Landaulet til gengæld. Masser af plads til børn og voksne, men den er dog ikke særlig venlig ved familiebudgettet… Prisen er 11 millioner uden afgift! Til gengæld får man en helt ustoppelig firehjulstrækker, med ekstremt luksuriøst interiør, og sjælden nok til, naboen med garanti ikke også får en.

Juventus-stjernen Cristiano Ronaldo har købt verdens dyreste bil Bugatti La Voiture Noire. Pris 80 mill. kr.

Verdens dyreste bil nogensinde!
Verdens hurtigste serieproducerede bil er også en Bugatti. Den smukke Bugatti Chiron runder 490 km/t på toppen, og distancen fra 0-100 klares på 2,4 sekunder. Bilens fulde navn er Bugatti Chiron Super Sport 300+. Den sidste del af navnet kommer sig af, at bilen var den første i verden til at passere 300 miles pr. hour. Pris 24 millioner kr.

Bugatti Chiron er udstyret med en 8,0-liters 16-cylindret motor på 1.577 hestekræfter. Topfart 489 km/t.

Verdens hurtigste bil!
Bugatti La Voiture Noire er ikke bare en supercar, men niveauet over, en hypercar! Nyprisen er 82 millioner kroner, uden afgifter! På danske plader over 200 millioner kr. For pengene får man et sort kulfiber-monster med 16-cylindret motor på 8,0 liter og en ydelse på 1.500 hk. Bilen er bygget i ét eksemplar, og er allerede solgt til en heldig samler.

Besøg NORDs bilbutikker her:

Ingen indlæg fundet.

Top 10 sejler-gadgets

Top 10 sejler-gadgets

Nu bliver sejlersæsonen skudt i gang. Derfor er det på høje tid at få de rigtige 2022 gadgets med ombord på båden. NORD har her 10 bud på de bedste sejler-gadgets. Ship ohøj!


error: Indhold er beskyttet.
X