Vælg en side

Koenigsegg CCX er fremstillet af den svenske bilproducent Koenigsegg Automotive.

Vi elsker biler her på Magasinet NORD. Både hverdagsbiler og dem som er så vilde, at de ville trække lange blikke på selv de dyreste strækninger af Strandvejen. Bilerne her på siderne er så kostbare og sjældne, at man ikke engang kan få lov at købe dem, selv om man står klar med millionerne! Man skal have en historik med bilmærket, og man skal typisk også bevise, at man ikke køber for at sælge videre med det samme. Man skal være ægte connaisseur og have op til 82 millioner at shoppe for!

Verdens vildeste biler!

Mercedes Maybach Landaulet er begrænset til 99 enheder. Prisen er 11 millioner uden afgift.

Verdens dyreste firehjulstrækker!
De andre biler her på siderne er ikke særligt familievenlige. Det er denne Mercedes-Maybach G 650 Landaulet til gengæld. Masser af plads til børn og voksne, men den er dog ikke særlig venlig ved familiebudgettet… Prisen er 11 millioner uden afgift! Til gengæld får man en helt ustoppelig firehjulstrækker, med ekstremt luksuriøst interiør, og sjælden nok til, naboen med garanti ikke også får en.

Juventus-stjernen Cristiano Ronaldo har købt verdens dyreste bil Bugatti La Voiture Noire. Pris 80 mill. kr.

Verdens dyreste bil nogensinde!
Verdens hurtigste serieproducerede bil er også en Bugatti. Den smukke Bugatti Chiron runder 490 km/t på toppen, og distancen fra 0-100 klares på 2,4 sekunder. Bilens fulde navn er Bugatti Chiron Super Sport 300+. Den sidste del af navnet kommer sig af, at bilen var den første i verden til at passere 300 miles pr. hour. Pris 24 millioner kr.

Bugatti Chiron er udstyret med en 8,0-liters 16-cylindret motor på 1.577 hestekræfter. Topfart 489 km/t.

Verdens hurtigste bil!
Bugatti La Voiture Noire er ikke bare en supercar, men niveauet over, en hypercar! Nyprisen er 82 millioner kroner, uden afgifter! På danske plader over 200 millioner kr. For pengene får man et sort kulfiber-monster med 16-cylindret motor på 8,0 liter og en ydelse på 1.500 hk. Bilen er bygget i ét eksemplar, og er allerede solgt til en heldig samler.

Besøg NORDs bilbutikker her:

10 bedste gadgets til din bil

10 bedste gadgets til din bil

Der er nu ikke noget, som kan gøre en bilejer genforelsket i sin bil, som nogle gode nye gadgets. Magasinet NORD har set på nogle af de bedste, mest nyttige og fjollede gadgets til din bil her i 2021.

Topavanceret bilservice på stedet

Topavanceret bilservice på stedet

Topavanceret bilservice på stedet. OmniCarService er et nyt genialt og tidsbesparende koncept, der servicerer din bil, lige dér hvor den står. Hjemme eller på jobbet. OmniCarService kommer i en varebil med højt kvalificerede mekanikere og avanceret diagnoseudstyr. De klarer alle former for serviceopgaver plus serviceeftersyn med stempel i bogen. Få fikset lyset på instrumentbrættet, A/C-anlægget, lavet olieskift eller tjekket bremser. Eller ordnet større motorfejl. OmniCarService har ekspertisen til det hele og kører ud overalt i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Sommer betyder sommerdæk

Sommer betyder sommerdæk

Når celsiusgraderne svinger sig op og bliver tocifrede, er det på tide at svinge din bil ind til Din Bilpartner på Fortunvej for at få skiftet til sommerdæk. Så har du dæk med den rette hårdhedsgrad. Når der er varme i luften, er det vigtigt at skifte din bils dæk til sommerdæk. Det kan du få gjort i Wael El Mazjans lokale værksted på Fortunvej, som er del af kæden Din Bilpartner.

error: Content is protected !!
X