Vælg en side

Giv dig selv og din familie de bedste forudsætninger for optimal livskvalitet hos landets mest specialiserede og moderne private sundheds- og lægeklinik: Bright Bird Health. En fusion mellem human risk management consultancy- virksomheden Bright Bird og Thygesen Health.

Et erfarent team af dygtige og passionerede specialister udgør Bright Bird Health.

Det er læge Jens Thygesen fra Thygesen Health på Kurhotel Skodsborg, som står i spidsen for det nye, men yderst erfarne team af dygtige og passionerede specialister, og som siden årsskiftet har heddet Bright Bird Health. Man har nemlig fusioneret med Bright Bird, som er en moderne skandinavisk risk management-virksomhed, der tilbyder vidtrækkende ydelser: Forebyggende sundhed og behandling af sygdom både herhjemme og i afsides og øde egne, efterretningsbaserede sikkerhedsydelser og råd-givning, fysisk sikkerhed og efterforskning samt uddannelse og træning, der giver mennesker den nødvendige viden, færdigheder og adfærd – så de kan klare sig på egen hånd og hjælpe andre.

Et sundt helbred skaber forudsætningen for et liv i frihed.

Invester i dit helbred

Eftersom langt størstedelen af de hændelser, som Bright Bird håndterer, er helbredsbaserede, gør det fusionen superrelevant, ligesom begge virksomheder arbejder holistisk. Klinikansvarlig Pernille Trust Have fortæller her om den unikke synergi mellem sikkerhed og sundhed:

− Det handler om at tage ansvar for sit helbred. Vi har kun dette ene liv, og forudsætningen for et liv i frihed med overskud til at leve vores drømme helt ud, er et godt og sundt helbred, forklarer hun.

Bright Bird Health arbejder ud fra et ’holistisk 360 graders helbredstjek’, som dækker over sundhedsydelser, man ikke får andre steder. Fx Superior Health. En komplet helbredsundersøgelse hvor du bliver undersøgt fra inderst til yderst. Højde, vægt og blodtryk, tests og avancerede blodprøver, som bl.a. kan afsløre potentielle sygdomme. Afslutningsvis en sundhedsrapport med gode råd om sundhed og livskvalitet, og vejledning om evt. fremadrettet behandling.

Bright Bird Health har et omfattende mor-barn univers.

Sundhedsforebyggelse er sund fornuft

Det kan også være medicinsk vægttabsforløb, udredning af hjertespecialist, særlige helbreds-undersøgelser i forbindelse med rejser og ekspeditioner, helbredsundersøgelse i kombination med luksusophold på kurhotellet, mor-barn-univers, og endelig kan du bruge Bright Bird Health som din familielæge, hvilket mange i området allerede gør. Uanset, hvordan du bruger Bright Bird, er udgangspunktet for alle ydelserne, at det er sundhedsforebyggende, og ikke kun når skaden er sket, ligesom man sundhedsfagligt sætter en ære i at være med helt i front. Er man fx disponeret for hjertekarsygdomme, så er det vigtigt at vide det så tidligt som muligt, så man kan sætte ind med de nyeste og bedste livsforlængende behandlinger.

 Bright Bird Health yder bl.a. forebyggende sundhed og behandling af sygdom i afsides og øde egne.

Den store lægeklinik er placeret smukt på Skodsborg Strandvej.

360 GRADER MOR OG BARN
Bright Bird Health har et omfattende mor-barn-univers med et team af jordemødre og sundhedsplejersker, bl.a. Naja Marie Heilmann, som tager hånd om alle facetter af graviditet, fødsel, barsel og barn frem til skolealderen. Ultralydsskanninger, forbyggende ammehjælp, søvn, trivsel m.m. Som enkeltydelser eller pakker.

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

North Coffee  hygger hele  sommeren

North Coffee hygger hele sommeren

North Coffee er et dansk firma med rødder på Sicilien, startet af ægteparret Nicklas og Marie Louise Brangstrup, som begge er har både sejlet og spillet tennis i havnen hele livet.
Der er lækker kaffe, iskaffe, is sodavand og let mad. Har du et event, du vil holde, så er det også en mulighed.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.