Vælg en side

I Danmarks ældste privathospital råder de over hele 27 specialer. Efter en gedigen makeover tilbyder de i dag også en af tidens mest hypede diagnoseværktøjer: MR-scanning.

En ny tendens er på vej: Vi vil tage ansvaret for vores egen krop og ikke vente, til det bliver for sent. Det mærker de også hos Privathospitalet Danmark, hvor både privat-personer og virksomheder efterspørger præcise diagnoser, der kan fange skjulte sygdomme og andre skavanker på et tidligt stadie. Mange sygdomme kan nemlig undgås eller helbredes, hvis de opdages tidligt, og dét har et af landets største og Danmarks ældste privathospital taget konsekvensen af. De har netop investeret i en hypermoderne MR-scanner, der er et vigtigt redskab for speciallægerne, når de skal foretage en udredning og skræddersy den optimale behandling.


Tværfaglige specialister og én læge under hele forløbet giver tryghed.

 VI HAR DIN RYG

– Har du rygsmerter, vil MR scanningen typisk være en del af udredningen. Her kan vi afgøre, om der er tale om en diskusprolaps eller en anden rygsmerte, der kan minde om den, fortæller hospitalschefen Bettina Hardt-Madsen. Ud fra scanningen – eventuelt suppleret med ultralyd og røntgenundersøgelser – kan der straks sættes gang i den perfekte behandlings-plan. Knæ, skulder og hofte kan naturligvis også scannes.
Andre patienter kan være henvist for mistanke om epilepsi, alzheimer, blødning eller blodprop i hjernen. Ved MR scanningen danner radiobølger og et kraftigt magnetfelt detaljerede billeder af hjernen, som kan afsløre fx en tumor.


Kom på forkant af eventuelle sygdomme og andre skavanker med en MR scanning. Trygt og uden gener. Hurtig svartid.

KIRURGI UDEN KNIV

Privathospitalet Danmarks absolutte kernekompetence er deres store ekspertteam, der tæller alt fra spe-ciallæger til specialister inden for radiologi, ultralyd og billeddiagnosticering. Med mere end 27 specialer står et kompetent hold klar til at hjælpe. Og du skal kun forklare din sygdomshistorie én gang, da du bliver undersøgt og behandlet af den samme læge.
En anden kæphest hos teamet på Jægersborg Allé er fokus på patientens genoptræning hos fysioterapeut. – I stedet for straks at ty til ’automatoperationerne’, særligt ved led- og knæsmerter, forklarer hospitalschefen. Et træningsprogram kan afhjælpe fx overbelastningsskader og forhindre, at de opstår i fremtiden, så en operation kan undgås.


Mange problematikker kan leve i flere år, uden du mærker noget eller kun lidt til dem. Men med en tidlig indsats, kan der gøres noget effektivt ved dem, siger Thomas Johnsen ejer af Privathospitaet Danmark.

SUNDERE, GLADERE OG MINDRE STRESSET

Privathospitalet arbejder ikke kun på at indfri dine forventninger om at blive rask. De arbejder på at overgå dem ved at give dig nogle værktøjer med i rygsækken, så du også bliver sundere, gladere og mindre stresset.
– Din sundhed er vores ekspertise, lyder det fra hospitalschefen, som håber, at behandlingsforløbet bliver så godt, at det er Privathospitalet Danmark du tænker på, hvis du får brug for et hospital igen.

MR scanning – sådan foregår det

Alle patienter har først en forundersøgelse hos speciallæge. Også patienter, henvist fra offentlige sygehuse. Der er kun kort ventetid, og aftalen tilpasses din hverdag. Privathospitalet vægter den personlige samtale og et højt informationsniveau, så stil endelig spørgsmål undervejs, så du kan føle dig tryg. Du har samme speciallæge under hele forløbet og skal kun fortælle din sygdomshistorie én gang. Undersøgelsen foregår helt uden gener og varer typisk 1 times tid. Du får typisk svar på din scanning inden for 5 arbejdsdage.

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

Musthaves fra House of Wonder

Musthaves fra House of Wonder

Siden 1988 har danske House of Wonder skabt 100 procent naturlige produkter med fokus på pleje, lindring og behandling af en bred vifte af hudproblemer og gener. Inspireret af naturens kræfter og ingredienser står House of Wonder bag ikoniske produkter såsom White Wonder og Blue Wonder, der har opnået nærmest kultstatus som bestsellere hos både influencere og helt almindelige danskere, der slås med hudproblemer eller diverse gener og smerter.

læs mere
Find din livskraft på ny

Find din livskraft på ny

Regine Ladenburg har en baggrund fra den finansielle sektor som leder og coach. Hun bruger sin lange erfaring og viden fra sit arbejde med menneskers trivsel og udvikling, når hun i sit samtale-terapeutiske rum favner mennesker, der savner livskraft og sidder uforløste fast i parforhold uden lidenskab.

Menneskers trivsel og udvikling har altid været omdrejningspunktet i mit arbejdsliv. Afsættet var en akademisk baggrund som cand. scient. pol. men det blev finanssektoren, hvor jeg fandt bundklang for min udvikling både fagligt og personligt. Lige indtil det en dag, hvor det ikke længere føltes som udvikling, men som det modsatte. Så var det tid til at bygge mere på.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.