Vælg en side

I Danmarks ældste privathospital råder de over hele 27 specialer. Efter en gedigen makeover tilbyder de i dag også en af tidens mest hypede diagnoseværktøjer: MR-scanning.

En ny tendens er på vej: Vi vil tage ansvaret for vores egen krop og ikke vente, til det bliver for sent. Det mærker de også hos Privathospitalet Danmark, hvor både privat-personer og virksomheder efterspørger præcise diagnoser, der kan fange skjulte sygdomme og andre skavanker på et tidligt stadie. Mange sygdomme kan nemlig undgås eller helbredes, hvis de opdages tidligt, og dét har et af landets største og Danmarks ældste privathospital taget konsekvensen af. De har netop investeret i en hypermoderne MR-scanner, der er et vigtigt redskab for speciallægerne, når de skal foretage en udredning og skræddersy den optimale behandling.


Tværfaglige specialister og én læge under hele forløbet giver tryghed.

 VI HAR DIN RYG

– Har du rygsmerter, vil MR scanningen typisk være en del af udredningen. Her kan vi afgøre, om der er tale om en diskusprolaps eller en anden rygsmerte, der kan minde om den, fortæller hospitalschefen Bettina Hardt-Madsen. Ud fra scanningen – eventuelt suppleret med ultralyd og røntgenundersøgelser – kan der straks sættes gang i den perfekte behandlings-plan. Knæ, skulder og hofte kan naturligvis også scannes.
Andre patienter kan være henvist for mistanke om epilepsi, alzheimer, blødning eller blodprop i hjernen. Ved MR scanningen danner radiobølger og et kraftigt magnetfelt detaljerede billeder af hjernen, som kan afsløre fx en tumor.


Kom på forkant af eventuelle sygdomme og andre skavanker med en MR scanning. Trygt og uden gener. Hurtig svartid.

KIRURGI UDEN KNIV

Privathospitalet Danmarks absolutte kernekompetence er deres store ekspertteam, der tæller alt fra spe-ciallæger til specialister inden for radiologi, ultralyd og billeddiagnosticering. Med mere end 27 specialer står et kompetent hold klar til at hjælpe. Og du skal kun forklare din sygdomshistorie én gang, da du bliver undersøgt og behandlet af den samme læge.
En anden kæphest hos teamet på Jægersborg Allé er fokus på patientens genoptræning hos fysioterapeut. – I stedet for straks at ty til ’automatoperationerne’, særligt ved led- og knæsmerter, forklarer hospitalschefen. Et træningsprogram kan afhjælpe fx overbelastningsskader og forhindre, at de opstår i fremtiden, så en operation kan undgås.


Mange problematikker kan leve i flere år, uden du mærker noget eller kun lidt til dem. Men med en tidlig indsats, kan der gøres noget effektivt ved dem, siger Thomas Johnsen ejer af Privathospitaet Danmark.

SUNDERE, GLADERE OG MINDRE STRESSET

Privathospitalet arbejder ikke kun på at indfri dine forventninger om at blive rask. De arbejder på at overgå dem ved at give dig nogle værktøjer med i rygsækken, så du også bliver sundere, gladere og mindre stresset.
– Din sundhed er vores ekspertise, lyder det fra hospitalschefen, som håber, at behandlingsforløbet bliver så godt, at det er Privathospitalet Danmark du tænker på, hvis du får brug for et hospital igen.

MR scanning – sådan foregår det

Alle patienter har først en forundersøgelse hos speciallæge. Også patienter, henvist fra offentlige sygehuse. Der er kun kort ventetid, og aftalen tilpasses din hverdag. Privathospitalet vægter den personlige samtale og et højt informationsniveau, så stil endelig spørgsmål undervejs, så du kan føle dig tryg. Du har samme speciallæge under hele forløbet og skal kun fortælle din sygdomshistorie én gang. Undersøgelsen foregår helt uden gener og varer typisk 1 times tid. Du får typisk svar på din scanning inden for 5 arbejdsdage.

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

Når krop og sind forenes

Når krop og sind forenes

Vi ved godt, at kroppen responderer døgnet rundt på sindet og omvendt.
Disse to dele af mennesket er i konstant kontakt og afhængighed med hinanden. MEN er vi BEVIDSTE om, hvilke fordele vi kan drage af denne sunde forbindelse, og hvilke ulemper vi bør navigere uden om?

læs mere
Kroppen er trumf

Kroppen er trumf

Du kan give tankemylderet frikvarter hos AP Sund, hvor bevægelse og
ikke mindst vejrtrækning spiller hovedrollerne.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X