Vælg en side

Din sundhed er vores ekspertise

Alle behandlinger udføres af erfarent sundhedsfagligt personale og speciallæger med specialist viden inden for deres områder. PrivatHospitalet Danmark har eksisteret siden 1991 og er i dag et af Danmarks største og ældste privathospitaler.

Udvikling og innovation
Vi bestræber på hele tiden at optimere og udvikle vores digitale platforme til glæde for vores mange patienter og samarbejdspartnere.

Tryghed fremfor alt
Det er vigtigt, at du føler dig tryg under hele behandlingsforløbet, derfor er den personlige samtale og et højt informationsniveau fra os til dig afgørende. Hold dig derfor ikke tilbage med at stille spørgsmål undervejs.

Samme speciallæge gennem hele forløbet
Du skal kun forklare din sygdomshistorie én gang, da du bliver undersøgt og behandlet af den samme læge under hele forløbet. Det skaber tryghed for dig og for os. Vi arbejder tværfagligt, og vores læger inddrager speciallæger fra andre specialer, hvis det er nødvendigt.

Højeste standard
På PrivatHospitalet Danmark arbejder vi for og med mennesker, og mennesker kommer altid i første række. Vi lever for vores patienter og gør os umage hver eneste dag for at gøre os fortjent til vores patienters tillid. Patienter på PrivatHospitalet Danmark skal opleve, at de får mere for pengene, en større udvikling og en højere kvalitet hos os.

Følg os

Privathospitalet Danmark

error: Indhold er beskyttet.