Vælg en side

Privathospitalet Danmark i Charlottenlund har taget konsekvensen af det stigende antal danskere med hjertekarsygdomme. Hurtig udredning og behandling redder liv.

Du skal passe på dit hjerte, og oplever du symptomer som fx åndenød, smerter i brystet, fornemmelse af at blive kvalt, kæbe- og rygsmerter, hævede ankler, træthed og udmattelse, uregelmæssig hjerterytme, svimmelhed eller hjertebanken, er det en god idé at blive undersøgt af en specialist. Og blandt Privathospitalet Danmarks 27 specialer er kardiologien én af landets fremmeste afdelinger for hjerte-karsygdomme. Her møder du bl.a. overlæge Morten Lock Hansen som sammen med resten af specialistteamet tilbyder kardiologiske undersøgelser, der sikrer lynhurtigt udredning og en skræddersyet optimal behandling for den enkelte patient.

Få undersøgt dit hjerte af en af specialisterne på Privathospitalet Danmark bl.a. overlæge Morten Lock Hansen

Grundig undersøgelse

Alle bliver tilbudt en EKG-undersøgelse, fordi ændringer i EKG’et kan afsløre mange hjertesygdomme. Bl.a. om der er mangel på blodgennemstrømning til hjertet på grund af blokeringer i kranspulsårerne. Om du har haft en blodprop i dit hjerte og eventuelle rytmiske forstyrrelser. Endelig kan EKG-undersøgelsen også afsløre en række arvelige hjertesygdomme. Radiologiske undersøgelser indgår også til at opdage de mange åreforkalkningsrelaterede sygdomme, og hospitalets eget billeddiagnostiske center råder både over ultralydsudstyr og en nyindkøbt MR-Scanner. Sidstnævnte kan afsløre sygdomstegn i muskelvævet. Tilsammen får man et præcist billede af, hvordan hjerte og kredsløb har det.

Vi vil have det godt

At hjertet har det godt, handler i virkeligheden om at tage ansvar for sin egen krop og handle, før det er for sent. Og ved at gøre det i privat regi på Privathospitalet Danmark kommer du både til med det samme og modtager specialbehandling. Det er også langt mere fleksibelt at blive undersøgt privat, end man lige skulle tro. Enten via henvisningen fra egen læge, forsikringsskabet eller dig selv. En del af behandlingen er også, at du bliver vejledt om det videre forløb. Alle speciallæger kender det offentlige behandlingssystem indefra og kan derfor guide dig videre på bedst mulig vis.

Privathospitalet Danmark
Et af Danmarks ældste privathospitaler og blandt de 6 største privathospitaler i Danmark. Udfører undersøgelser, behandlinger og operationer inden for 27 specialer.

Besøg NORD’s Sundhedsbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.