Vælg en side

Bright Bird Health er et privat lægehus med speciale i familiemedicin, helbredstjek og hjerteundersøgelser. Her tilbydes sundhedsfaglige ydelser på højt fagligt niveau. Og god tid.

Løber du ofte panden mod muren, når du er bekymret for dit eller familiens helbred? Bliver du mødt at lange ventetider, før du kan komme til hos din egen læge? Og er der så ikke ordentlig tid til dig, når du endelig har en konsultation? Så er du godt hjulpet hos specialisterne i Bright Bird Health. Et eksklusivt privat lægehus for hele familien, unge som ældre, der favner sundhed og sygdom bredt. Her er der tid, ro og nærvær til at tage sig godt og dig og din families specifikke behov for bedre sundhed. Med andre ord et privat lægehus – som et lægehus burde være.

 

Med eksklusive klinikker i Skodsborg og Middelfart er rammerne lagt for familiens sundhed og tryghed.

 

Start din sundhedsrejse med eksklusivitet, nærvær og skræddersyede behandlinger. Det er recepten på trivsel og sundhed.

KOM GODT GENNEM OVERGANGSALDEREN
I lægehuset, der ligger i naturskønne omgivelser i Skodsborg, er de førende inden for forebyggende helbredsundersøgelser i Danmark. Men ekspertisen rækker videre end til generelle sundhedstjek. Huset har også specialiseret sig i at udrede og behandle symptomer, der er relateret til overgangsalderen.
– Det er en vigtig, men ofte overset periode i både kvinders og mænds liv, forklarer Berit Lavik, klinikchef og speciallæge i almen medicin. Overgangsalderen er fyldt med udfordringer og hormonelle forandringer. Og de relaterede symptomer kan påvirke livskvaliteten i voldsom grad.
– Det kræver individuel behandling og støtte, som er et af vores store fokusområder. Ingen skal finde sig i at have det skidt, når hormonerne buldrer rundt i systemet, siger hun.

 

Overgangsalderen kræver individuel behandling og støtte, som er et af vores store fokusområder. Ingen skal finde sig i at have det skidt, når hormonerne buldrer rundt i systemet.

 

PAS GODT PÅ DIT HJERTE
Et velfungerende hjerte er alfa og omega for din sundhed og trivsel. Er du bekymret for dit hjertes helbred eller ønsker at forebygge hjertesygdomme, tilbydes grundige hjertemedicinske undersøgelser – uden ventetid – baseret på den allernyeste og mest avancerede teknologi. Hjertelægen Jannik Pallisgaard er specialist i diagnostik og behandling og har en ph.d. i hjertesygdomme og en dyb forståelse for hjertesygdomme.
– Vi tager dine bekymringer seriøst, så du har naturligvis den samme hjertelæge under hele forløbet hos os, understreger Berit Lavik.

DIN PRIVATE FAMILIELÆGE HAR ALTID TID
Savner du en sygeplejerske og læge, som kender jeres families historie og hjælper med forebyggelse, behandling og opfølgning, kan det være en god idé at tegne abonnement på en familielæge. Så får du nem og hurtig adgang til kompetente sygeplejersker og læger, der kan henvise til specialister efter behov. – Vores familielæger gør en dyd ud af at have en personlig relation til patienterne og har en bred viden om dit helbred og din medicinske historie, forklarer Berit Lavik.
– Familielægen er en vigtig sundhedspartner gennem hele dit liv og hjælper sammen med vores sygeplejersker med at opretholde din og din families fysiske og mentale trivsel gennem hele livet. Tryggere kan det ikke være.

Fordelene ved privat lægebehandling

At vælge en privat læge kan have mange fordele i forhold til at vælge en offentlig læge. En privat læge kan tilbyde personlig og fortrolig behandling, kortere ventetider og mere fleksible konsultationstider. Derudover kan en privat læge også have specialiseret viden og ekspertise inden for specifikke områder. Det kan være en fordel for patienter med komplekse eller kroniske sygdomme.

Den store lægeklinik er placeret smukt på Skodsborg Strandvej.

Besøg NORDs sundhedsbutikker her:

North Coffee  hygger hele  sommeren

North Coffee hygger hele sommeren

North Coffee er et dansk firma med rødder på Sicilien, startet af ægteparret Nicklas og Marie Louise Brangstrup, som begge er har både sejlet og spillet tennis i havnen hele livet.
Der er lækker kaffe, iskaffe, is sodavand og let mad. Har du et event, du vil holde, så er det også en mulighed.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.