Vælg en side

Det innovative hovedpudebetræk fra OPSUNDBAY Deepsilk™ frigiver silkeproteiner til din hud, mens du sover, og sikrer et sundt sovemiljø uden allergener og bakterier.

Deepsilk™ er en dansk opfindelse af en kostbar patenteret silke og et kvalitets-produkt inden for biohacking: En af tidens vigtigste sundhedstendenser, som går ud på at ’hacke’, dvs. ændre ens egen biologi for bedre livskvalitet, og benytte videnskabens bedste metoder til at optimere ens sundhed. OPSUNDBAY’s Deepsilk gør netop dét. Benytter sig af den nyeste teknologi til at skabe en helt unik silke, som i forarbejdningsprocessen ikke, som anden silke, mister det gavnlige sericin-silkeprotein. For det er sericin-silkeproteinet det hele handler om. 

Deepsilk har fra naturens side bibeholdt siricin-silkeproteinet, som er gavnligt for huden.

Sengetøj med sunde egenskaber

Sericin-silkeproteinet bruges allerede i kosmetik-industrien til at fugte og øge hudens elasticitet med. Efter års forskning og jagt på den rette silkeproducent, er OPSUNDBAY gået skridtet videre og har udviklet Deepsilk. OPSUNDBAY, som producerer innovativt tøjdesign i kombination med autentisk håndværk, forklarer, at det har stor betydning for din hud og hår, hvad du sover på. Friktion, fugt, bakterier og temperatur kan irritere din hud – og dermed også din søvn. Silke har fra naturens side de bedste egenskaber til sengetøj, og det betyder over årene meget mere for din hud, end du regner med.

OPSUNDBAYs SILK-kollektion er eksklusivt silkesengetøj, dyner og puder i smukke nuancer.

Unikt samarbejde sikrer silkeproteinet

Når du lægger hovedet på et Deepsilk-hovedpudebetræk, frigives langsomt sericin-silkeproteinet til din hud. Lidt ligesom at booste huden med en unik serum natten igennem på en naturlig og nænsom måde. At OPSUNDBAY er lykkes med det, er ret unikt, fordi almindelige silketekstiler har ikke sericin-proteinet i sig. Det bliver opløst i produktionen, og så kan silken ikke længere gøre sine underværker for huden, som den rent faktisk er i stand til fra naturens side. Sericin-silkeproteinet har også en naturlig resistens over for bakterier og allergener, hvilket er nyttigt for dig med allergi eller hudbetændelse. OPSUNDBAY producerer som de eneste Deepsilk i samarbejde med en af verdens bedste silkeleverandører, som både udvinder og væver silken. Deepsilk er baseret på gamle traditioner i kombination med den nyeste teknologi. Resultatet er blevet til eksklusivt sengetøj, som skiller sig ud fra al anden silke på markedet.

NORDs journalist tester Deepsilk-hovedpudebetræk:

”– Selvom jeg var blæst bagover over design og æstetik, var jeg alligevel skeptisk, da jeg fik mit nye hovedpudebetræk fra OPSUNDBAY. For, hvordan kan et hovedpudebetræk gøre noget for min hud og søvn? Men der gik ikke lang tid, før jeg måtte overgive mig. Min hud ER pænere, når jeg vågner om morgenen. Har jeg sovet på et bomuldsbetræk, er det, som det har ’drukket’ mine dyre natcremer. Bomuld er i modsætning til silke super fugtabsorberende. Så lidt forenklet kan man sige, at Deepsilk-silken giver, hvor andre tager. Mit overgangs-aldernatteroderi er også mildere med hovedet på den temperaturregulerende silke. Og endelig, min tendens med at nyse i sengen er helt væk. For støvmider lever simpelthen ikke i den fine silke. Den eneste ulempe er, at jeg ikke kan sove i andet end Deepsilk.”

 

___________________________________________

Hvad gør OPSUNDBAY Deepsilk™ unik?
Deepsilk er beriget med sericin-silkeprotein, som i kosmetikindustrien bruges som naturligt fugtgivende middel. Videnskabelige undersøgelser viser også, at sericin-silkeprotein fugter og øger hudens elasticitet, som vi især mister med alderen. OPSUNDBAY Deepsilk’s hovedpuder i 25 momme, er desuden fri for silikone og farvemidler, og er OEKO-TEX-certificerede.

___________________________________________

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:

Træt af uønsket hårvækst?

Træt af uønsket hårvækst?

Hos vores laserhårfjerningsklinik på Ordrupvej i Charlottenlund hjælper vi dig med at realisere drømmen om en hår-fri hverdag. Fra glatte armhuler til perfekt bikinilinje – vores sundhedsfaglige personale sikrer, at du får den bedste vejledning og behandling. Med mere end 5 års ekspertise og over 5000 succesfulde behandlinger bag os er vi din pålidelige partner for glat hud og selvtillid. Og endnu bedre, vi er op til 30% billigere end de store klinikker!
Book din konsultation i dag og træd ind i en verden af glathed og komfort!

læs mere
Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Vi er flyttet til helt nye og flotte lokaler på Strandvejen 102. Vi har nu fået et endnu bredere sortiment med eksklusive Sisley-produkter, så du nu kan udforske hele Sisleys univers af innovative og plantebaserede produkter til hud, hår og makeup.

Kom forbi og oplev vores specialdesignede Sisley-behandlinger udført af certificerede Sisley-eksperter.

Dorte og hele vores dedikerede team ser frem til at byde dig velkommen og hjælpe dig med dine behov og ønsker.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.