Vælg en side

Jo bedre, du passer og plejer din hud, desto smukkere, glattere og friskere ser du ud gennem hele livet. Det gælder huden på hele kroppen – og ikke kun ansigtet, som oftest får mest opmærksomhed.

Skal din hudpleje virkelig batte og skabe synlig og mærkbar effekt, så forkæl din hud med klinisk gennemtestede produkter spækket med et højt niveau af rene og stærkt aktive ingredienser. Så er du sikret hurtige og langsigtede resultater. iS CLINICAL-serien fra INNOATIVE SKINCARE er multifunktionelle produkter med rensende, forebyggende, korrigerende, fugtgivende og beskyttende effekt. Bedre kan du ikke behandle din hud.

POTENTE FORMLER MED GENNEMTESTET VIRKNING

Produkterne er målrettet anti-aging og behandling af akne, hyperpigmentering og rosacea, og i serien indgår også serummer og solbeskyttelse. Hvert produkt er udviklet på baggrund af mange års forskning og består af den optimale sammensætning af potente, aktive og naturligt udvundne botaniske ingredienser i medicinsk kvalitet. Alle produkterne er veganske – pånær Warming Honey Cleanser – og har udelukkende naturlige duft­stoffer fra de botaniske elementer.

UNIKT BESKYTTENDE OG REPARERENDE

Serien bygger på antioxidantteknologi, og de patent­erede formler indeholder nogle af nogle af de mest virksomme antioxidanter som fx Retinol (vitamin A) i reneste kvalitet. Flere af formlerne er desuden beriget med Extremozymes, som er ultraspe-cialiserede enzy­mer udvundet af planters mikro-organismer. De har en hidtil uset reparerende og beskyttende effekt på huden.

PRISVINDENDE POWERCOCKTAILS TIL HELE KROPPEN

I serien finder du også den populære Youth Body Serum, der giver intens fugt til huden og beskytter mod skadelige miljøpåvirkninger. En formel, der netop har kastet nomineringen som ”Årets Krops-plejeprodukt” af sig ved Danish Beauty Award. Også den effektive NeckPerfect Complex kan prale af prisen som ”Årets Nicheprodukt” i 2018 for sin blødgørende og opstram­mende powercocktail af syrer, antioxidanter og frugtsyrer. Kort sagt ægte guf for det oversete hals­område og decolleté, der fortjener ekstra fokus.

 

NECK PERFECT COMPLEX
Kåret til ”Årets Nicheprodukt 2018”. Opstrammende og blødgørende, beriget med frugtsyrer og antioxidanter. 830 kr.

BODY COMPLEX
Banebrydende og intenst fugtgivende kropspleje, beriget med antioxidanter. 699 kr.

YOUTH BODY SERUM
Nomineret til ”Årets Kropsplejeprodukt” ved Danish Beauty Award. Intenst fugtgivende med beskyttende antioxidanter. 1.560 kr.

 

iS CLINICAL hudplejeserien sælges kun hos certificerede behandlingssteder og følges af en grundig vejledning. Serien har produkter til alle hudtyper og hudtilstande, og arbejder på følgende områder:

• Fine linjer og rynker
• Hyperpigmentering
• Akne
• Rosacea
• Ar, sår og strækmærker
• Psoriasis og dermatitis
• Dehydrering
• Inflammatoriske tilstande
• Forbrændinger og skadet hud

Her anbefales 3 klinikker, som forhandler cosmeceutical-serien iS CLINICAL

Signe Heindorf Clinique
Store Kongensgade 10 / København K

BLOOM COPENHAGEN
Carolinevej 2A / Hellerup

Aglaia Klinikken
Øster Farimagsgade 73 / Østerbro

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.