Vælg en side

NORDs chefredaktør har testet microneedling-behandlingen Dermapen4 hos Alfa Omega Klinikken, og det har resulteret i en glattere og mere strålende hud.

Af Rina Mardahl

Jeg har aldrig været god til at rense huden, og jeg har også solet mig for meget, så mine porer ved næsen og hagen er blevet tydeligere, ligesom jeg har fået fine rynker, og huden har mistet lidt af sin spændstighed. Længe har jeg haft lyst til at gøre noget, men omvendt har jeg respekt for den sarte ansigtshud og ville ikke gøre noget hårdt for min hud. Jeg konsulterede derfor Mitte Skjold, som er kosmetisk sygeplejerske og indehaver af kosmetisk medicinsk klinik Alfa Omega Klinikken.

 


Lige inden vi gik i gang, Mitte Skjold som gav mig en tryghed.

 

Professionelt og trygt

– De fleste af vores kunder synes de får sig selv, blot i en 10 år yngre udgave siger Mitte Skjold. Et kirurgisk Hollywood Lift® ændrer nemlig ikke ved dine mimiske træk. Helt konkret sætter det kirurgiske Hollywood Lift® målrettet ind over for løs og rynket hud på kinderne, de dybe furer mellem næse og mund, den ujævne kæbelinje (hamsterposerne) og rynker på halsen. Men uden risiko for det lidt for stramme og unaturlige look. Og dét tiltaler mange, også kunder helt fra USA, fordi det kirurgiske Hollywood Lift® ikke får dig til at se overbehandlet ud.


Var lidt nervøs før behandlingen, men det gjorde slet ikke ondt. Bagefter fik jeg en dejlig afkølende maske på.

 

Prisvenlig foryngelse

Mitte anbefalede mig Dermapen4. Den mest avancerede behandling inden for microneedling, som ved hjælp af småbitte nåle laver mikro-kanaler i huden tilsat vitaminspækket serum. Behandlingen opstrammer huden, gør grove porer fine, reducerer linjer, er god til acnear og optimerer hudens friskhed.

Jeg møder ind på Alfa Omega Klinikken. En stor og superprofessionel kosmetisk medicinsk klinik, hvor alt bliver håndteret klinisk og hygiejnisk. Mitte udfører behandlingen med rolige og nænsomme bevægelser, så man også føler sig helt tryg. Det føles faktisk kun som, når man fået en del sol, og bagefter får jeg en kølende foundation på, som gør, at man slet ikke kan se, at jeg har været igennem be-handlingen. Man skal sove med foundation på, fordi den forhindrer, at huden suger bakterier til sig.

Resultat nu og på sigt

Efter en måned er jeg klar til næste behandling, og denne gang går Mitte en anelse dybere ned for bedste resultat. Igen er hun rigtig god til at få mig til at slappe af, og da jeg er færdig og har fået creme på, er jeg kun lidt rød på halsen. Jeg træner direkte bagefter, og næste morgen er der kun en anelse rødmen. I den efterfølgende tid får jeg den samme kommentar fra flere: Wauw! Der er sket noget med dig – du stråler jo! Og ganske rigtigt: Jeg har fået glød i huden, huden på halsen er strammet rigtig meget op, og porerne på næsen er reduceret. Og det er bare efter to behandlinger. Jeg har booket tid til min sidste og 3 behandling. Jeg er fan! Både fordi behandlingen ikke ’brænder’ min hud af, og jeg kan se, at den virker.

FAKTA:
Dermapen4 hos Alfa Omega Klinikken.
Behandlingen tager 30 min., og du kan gå direkte på arbejde efter. Dermapen4 formindsker porer, reducerer pigmentforandringer, strammer huden op, fjerner fine linjer og booster kollagendannelsen.
Resultatet ses på kort tid, da kosmetiske sygeplejersker må udføre behandlingen i dybere hudlag. Holdes ved lige med årlig behandling.

 

Luksus rejse på Gran Canaria

Luksus rejse på Gran Canaria

Hotel Santa Catalina er en luksuriøs oase beliggende i hjertet af Las Palmas på Gran Canaria. Dette ikoniske hotel kombinerer klassisk elegance med moderne be-kvemmeligheder og tilbyder gæsterne en uforglemmelig oplevelse. Med sin storslåede arkitektur og smukt designede interiør er hotellet en sand perle blandt Gran Canarias overnatningssteder. Med bl.a 2 Michelin-stjernerestauranter beliggende på hotellet kan du være helt sikker på at få en gastronomisk oplevelse af de helt store.

læs mere
Luksus rejse til  5-stjernet luksus  på kunstig ø

Luksus rejse til 5-stjernet luksus på kunstig ø

Det var et logistisk kunststykke på første klasse, da NORDs redaktør Rina Mardahl fløj med Emirates til solbeskinnet luksus i Dubai, hvor endnu mere luksus ventede på overdådige Raffles The Palm Hotel. Highway to happiness” er måske nok et fortærsket slogan, men det er altså sådan, jeg har det, da jeg sammen med min udkårne efter en meget lang, men yderst behagelig flyvetur med Emirates, lander i Dubai.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.