Vælg en side

Carl’s Barber Shop tog udgangspunkt i Antons modelarbejde og klippede ham i en fleksibel frisure med masser af mulighed for styling og typeskift.


Anton er fotomodel og ønskede en frisure med mulighed for flere styles.

 

Når man som Anton lever af sit udseende, så er håret vigtigt. Frisør og indehaver Jan Lauritsen af Københavns ikoniske og cool frisør­salon for mænd – Carl’s Barber Shop – klippede derfor en frisure med udgangspunkt i to styles. På den måde kan Anton style det på mange forskellige måder og skifte type. Med håret kan han både signalere verdensmand, streetsmart, fashionabel dandy­type, og hvad der ellers kræves af ham som model.

Frisure efter behov

Du behøver selvfølgelig ikke være model som Anton for at nyde godt af en frisure, der kan styles på flere måder. Jan forklarer, at en skræddersyet frisure, der tager udgangspunkt i forskellige behov, har rigtig mange fordele fremfor én fast frisure. Anton bliver klippet, så han både kan have det oppe, redes frem eller tilbage, samt styles med sideskilning eller med tungt pandehår.

Style med produkter

Der er blevet brugt saltvandsspray, gele og en tør voks fra det danske mærke Top Shelf til Antons forskellige frisurer.

Carl’s Barber Shop
En tredje generations herrefrisørsalon i København. Her kommer mænd for at blive klippet af toptrænede frisører, som også kan mestre en barbering med varme omslag, kost og ragekniv.

 

 

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:

Klar til julefrokosten med smokey eyes i guld

Klar til julefrokosten med smokey eyes i guld

Statement Copenhagen står for årets sidste makeover. En rigtig festmakeup med fokus på øjnene. Kosmetiker og makeupartist Sidsel, som til daglig arbejder i Statement Copenhagen i Illum, står bag årets ultimative festmakeup. Øjnene er i absolut fokus med looket Smokey Eyes. Den mørke, forførende øjenmakeup, som stammer helt tilbage fra 1960’erne og som op igennem tiden har været en af festmakeuppens mest populære. Glimmer og guld: Sidsel fortæller, at for at gøre det lidt anderledes, er de mørke øjenskygger skiftet ud med guld. Og vipperne har fået ekstra volumen med Duff Lashes smukke vipper. Huden er mættet med lækker foundation fra Mac samt masser af glimmer og highlight. For at fastholde fokus på øjnene er der nude lipgloss på læberne. Håret kan sættes på mange forskellige måder. Modellen Isabel er så heldig at have store, naturlige krøller, og som med fordel kan sættes op, skrabes tilbage eller slås ud. Så længe øjnene tager hele opmærksomheden, kan man sætte håret, som man vil.

læs mere
Moro by Larsen Nordhavn står bag denne lækre make-over

Moro by Larsen Nordhavn står bag denne lækre make-over

Strawberry blonde forever… Moro by Larsen i Nordhavn står bag denne lækre makeover, hvor moderne farveteknikker blev brugt af salonens nye influencer-frisør. Frisøren bag makeoveren, Mia Tatiana Porsborg, der har lavet alt fra edgy fashion-hår til naturlige solkyssede looks med lyse reflekser, bl.a. for nogle af tidens mest toneangivende influencere, havde en klar plan med Olivia Hetmans corona-trætte hår. En blanding af en blid balayage og små fine babylights med et lille moneypiece i front, skulle bløde udgroningen fra lyse striber op og give hud og hår et varmere skær med en strawberry blond glossing.

læs mere

error: Content is protected !!
X