Vælg en side

Carl’s Barber Shop tog udgangspunkt i Antons modelarbejde og klippede ham i en fleksibel frisure med masser af mulighed for styling og typeskift.


Anton er fotomodel og ønskede en frisure med mulighed for flere styles.

 

Når man som Anton lever af sit udseende, så er håret vigtigt. Frisør og indehaver Jan Lauritsen af Københavns ikoniske og cool frisør­salon for mænd – Carl’s Barber Shop – klippede derfor en frisure med udgangspunkt i to styles. På den måde kan Anton style det på mange forskellige måder og skifte type. Med håret kan han både signalere verdensmand, streetsmart, fashionabel dandy­type, og hvad der ellers kræves af ham som model.

Frisure efter behov

Du behøver selvfølgelig ikke være model som Anton for at nyde godt af en frisure, der kan styles på flere måder. Jan forklarer, at en skræddersyet frisure, der tager udgangspunkt i forskellige behov, har rigtig mange fordele fremfor én fast frisure. Anton bliver klippet, så han både kan have det oppe, redes frem eller tilbage, samt styles med sideskilning eller med tungt pandehår.

Style med produkter

Der er blevet brugt saltvandsspray, gele og en tør voks fra det danske mærke Top Shelf til Antons forskellige frisurer.

Carl’s Barber Shop
En tredje generations herrefrisørsalon i København. Her kommer mænd for at blive klippet af toptrænede frisører, som også kan mestre en barbering med varme omslag, kost og ragekniv.

 

 

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X