Vælg en side

Carl’s Barber Shop tog udgangspunkt i Antons modelarbejde og klippede ham i en fleksibel frisure med masser af mulighed for styling og typeskift.


Anton er fotomodel og ønskede en frisure med mulighed for flere styles.

 

Når man som Anton lever af sit udseende, så er håret vigtigt. Frisør og indehaver Jan Lauritsen af Københavns ikoniske og cool frisør­salon for mænd – Carl’s Barber Shop – klippede derfor en frisure med udgangspunkt i to styles. På den måde kan Anton style det på mange forskellige måder og skifte type. Med håret kan han både signalere verdensmand, streetsmart, fashionabel dandy­type, og hvad der ellers kræves af ham som model.

Frisure efter behov

Du behøver selvfølgelig ikke være model som Anton for at nyde godt af en frisure, der kan styles på flere måder. Jan forklarer, at en skræddersyet frisure, der tager udgangspunkt i forskellige behov, har rigtig mange fordele fremfor én fast frisure. Anton bliver klippet, så han både kan have det oppe, redes frem eller tilbage, samt styles med sideskilning eller med tungt pandehår.

Style med produkter

Der er blevet brugt saltvandsspray, gele og en tør voks fra det danske mærke Top Shelf til Antons forskellige frisurer.

Carl’s Barber Shop
En tredje generations herrefrisørsalon i København. Her kommer mænd for at blive klippet af toptrænede frisører, som også kan mestre en barbering med varme omslag, kost og ragekniv.

 

 

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:

Moro by Larsen Nordhavn står bag denne lækre make-over

Moro by Larsen Nordhavn står bag denne lækre make-over

Strawberry blonde forever… Moro by Larsen i Nordhavn står bag denne lækre makeover, hvor moderne farveteknikker blev brugt af salonens nye influencer-frisør. Frisøren bag makeoveren, Mia Tatiana Porsborg, der har lavet alt fra edgy fashion-hår til naturlige solkyssede looks med lyse reflekser, bl.a. for nogle af tidens mest toneangivende influencere, havde en klar plan med Olivia Hetmans corona-trætte hår. En blanding af en blid balayage og små fine babylights med et lille moneypiece i front, skulle bløde udgroningen fra lyse striber op og give hud og hår et varmere skær med en strawberry blond glossing.

læs mere
Klassisk festlook

Klassisk festlook

Makeover med Statement Copenhagen: Maise fik et klassisk festlook med røde læber og store krøller. Sidsel er uddannet hos Nicci Welsh og hjælper til daglig kunder med at få det look, de ønsker sig hos Statement Copenhagen i Waterfront. Hendes model er Maise. En kvinde på 38 år med fuld gang i arbejdslivet og ikke mindst privat som mor til tre børn. Når det er jul, står den ofte på sammenkomster og fester, så derfor var Maise med på ideen om at blive ’forvandlet’ til en fejende, flot kvinde med skønhedskæden Statement Copenhagen’s bud på en klassisk festmakeup.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.