NORD Julemesse - 18. - 20. november 2022
Vælg en side

Makeover med Statement Copenhagen: Maise fik et klassisk festlook med røde læber og store krøller.

Sidsel er uddannet hos Nicci Welsh og hjælper til daglig kunder med at få det look, de ønsker sig hos Statement Copenhagen i Waterfront. Hendes model er Maise. En kvinde på 38 år med fuld gang i arbejdslivet og ikke mindst privat som mor til tre børn. Når det er jul, står den ofte på sammenkomster og fester, så derfor var Maise med på ideen om at blive ’forvandlet’ til en fejende, flot kvinde med skønhedskæden Statement Copenhagen’s bud på en klassisk festmakeup.

En fuld makeup

Sidsel brugte makeupprodukter fra MAC og Bobby Brown. Huden er blevet mættet med en god fugtighedscreme, som er det bedste ’lærred’ til den naturligt dækkende foundation. Dernæst er der blevet lagt pudder og rouge. Forskellige gyldne farver dækker hele øjenpartiet. Til sidst klassisk rød læbestift for at fuldende det festlige look.

360-graders krøller

Håret har fået det, man kalder ’360 graders-krøller’. Man bruger glattejernet til at forme store, flotte krøller med. Det er nemmere end det lyder: Når en tot hår er viklet om glattejernet, drejer du det hele vejen rundt, trækker ud mod hårets spids og slipper. Stylingprodukterne er fra Balmain.

Sidsel laver ’360-grader’ krøller med glattejernet.

Skal du også til fest?
Lad eksperterne i Statement Copenhagen hjælpe dig med din helt personlige festmakeup. Klassisk, underspillet, naturlig eller sexet.

Statement Copenhagen Waterfront udvider

Statement Copenhagen Waterfront udvider

Den luksuriøse skønhedskæde Statement Copenhagen har fået vokseværk. Salonen i Waterfront er blevet tre gange så stor med flere dygtige behandlere og endnu flere skønne behandlinger, et nyt skønhedsunivers ’kun til mænd’ og meget mere.  Nu bliver det endnu nemmere at få ordnet sine negle hos de dygtige piger i Statement Copenhagen i Waterfront. Louise Find, som står bag den luksuriøse skønhedskæde af indtil videre fem klinikker, har brugt den seneste tid på at styre håndværkere og udvide med­arbejder­staben i sin populære Hellerup-klinik i shopping-centeret.  

læs mere
Klar til julefrokosten med smokey eyes i guld

Klar til julefrokosten med smokey eyes i guld

Statement Copenhagen står for årets sidste makeover. En rigtig festmakeup med fokus på øjnene. Kosmetiker og makeupartist Sidsel, som til daglig arbejder i Statement Copenhagen i Illum, står bag årets ultimative festmakeup. Øjnene er i absolut fokus med looket Smokey Eyes. Den mørke, forførende øjenmakeup, som stammer helt tilbage fra 1960’erne og som op igennem tiden har været en af festmakeuppens mest populære. Glimmer og guld: Sidsel fortæller, at for at gøre det lidt anderledes, er de mørke øjenskygger skiftet ud med guld. Og vipperne har fået ekstra volumen med Duff Lashes smukke vipper. Huden er mættet med lækker foundation fra Mac samt masser af glimmer og highlight. For at fastholde fokus på øjnene er der nude lipgloss på læberne. Håret kan sættes på mange forskellige måder. Modellen Isabel er så heldig at have store, naturlige krøller, og som med fordel kan sættes op, skrabes tilbage eller slås ud. Så længe øjnene tager hele opmærksomheden, kan man sætte håret, som man vil.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.
X