Vælg en side

Makeover med Statement Copenhagen: Maise fik et klassisk festlook med røde læber og store krøller.

Sidsel er uddannet hos Nicci Welsh og hjælper til daglig kunder med at få det look, de ønsker sig hos Statement Copenhagen i Waterfront. Hendes model er Maise. En kvinde på 38 år med fuld gang i arbejdslivet og ikke mindst privat som mor til tre børn. Når det er jul, står den ofte på sammenkomster og fester, så derfor var Maise med på ideen om at blive ’forvandlet’ til en fejende, flot kvinde med skønhedskæden Statement Copenhagen’s bud på en klassisk festmakeup.

En fuld makeup

Sidsel brugte makeupprodukter fra MAC og Bobby Brown. Huden er blevet mættet med en god fugtighedscreme, som er det bedste ’lærred’ til den naturligt dækkende foundation. Dernæst er der blevet lagt pudder og rouge. Forskellige gyldne farver dækker hele øjenpartiet. Til sidst klassisk rød læbestift for at fuldende det festlige look.

360-graders krøller

Håret har fået det, man kalder ’360 graders-krøller’. Man bruger glattejernet til at forme store, flotte krøller med. Det er nemmere end det lyder: Når en tot hår er viklet om glattejernet, drejer du det hele vejen rundt, trækker ud mod hårets spids og slipper. Stylingprodukterne er fra Balmain.

Sidsel laver ’360-grader’ krøller med glattejernet.

Skal du også til fest?
Lad eksperterne i Statement Copenhagen hjælpe dig med din helt personlige festmakeup. Klassisk, underspillet, naturlig eller sexet.

Statement Copenhagen er åbnet på trianglen

Statement Copenhagen er åbnet på trianglen

Endnu et smukt skud på stammen af eksklusive og luksuriøse skønhedssaloner, som erhvervskvinden Louise Find står bag. At få en behandling hos Statement er som at træde ind på et 5. stjernet hotel med skandinavisk minimalisme og international eksklusivitet – et tiltrængt pusterum i hverdagen.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.