Vælg en side

Model: 29-årige Olivia Hetman. Arbejder med kostumedesign og pædagogik.

 

Strawberry blonde forever…

Frisøren bag makeoveren, Mia Tatiana Porsborg, der har lavet alt fra edgy fashionhår til naturlige solkyssede looks med lyse reflekser, bl.a. for nogle af tidens mest toneangivende influencere, havde en klar plan med Olivia Hetmans corona-trætte hår. En blanding af en blid balayage og små fine babylights med et lille moneypiece i front, skulle bløde udgroningen fra lyse striber op og give hud og hår et varmere skær med en strawberry blond glossing.

 

Klædeligt og naturligt

Klipningen er en klassisk page med en lille hældning fortil. Den kan styles rodet og vildt, men også føntørres ren, glat og blankt ned. Balayage er en hårfarvningsmetode, som ikke giver en decideret udgroning. Farven males på med pensel, oftest på længderne, i frihåndsteknik og “fades” op til bunden. Babylights er ultrafine reflekser med lidt afstand. Moneypiece er to reflekser i front uden afstand. Det rammer ansigtet flot ind – ligesom “contouring” i makeupverdenen. Til sidst glossing, der påføres ved vasken som et “filter”.

 


Der blev brugt forskellige produkter for volumen, blødhed og glans fra L’Oréals Tecni. Art og Kérastase.

 

Tips & tricks
Få en styling til at holde flere dage. Føntør op med volumenmousse. Brug en rundbørste for god fylde. I de efterfølgende dage. Brug teksturspray for at vedligeholde fylde og hold.

 

Moro by Larsen i Nordhavn står bag denne lækre makeover, hvor moderne farveteknikker blev brugt af salonens nye influencer-frisør.

Moro by Larsen Nordhavn
Frisør Nick Thomas Larsen står bag den nye Moro by Larsen. Hans forældre har Moro by Larsen i Hellerup. I den nye Moro er et ungt frisørteam bestående af Nick Larsen, Mia Tatiana Porsborg og Lærke Storgaard Pedersen.

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.