Vælg en side

Sundt og lækkert hår med masser af styling-muligheder. Frisør Katrine Juul Helmersen fra Moro By Larsen i Nordhavn tryllede med farver og curtain-bangs.

Moro By Larsens makeovermodel, Ida, satte sig i frisørstolen med håb om at få et sundere og blødere look. Frisør Katrine Juul Helmersen foreslog derfor at gå udenom de klassiske striber og i stedet bruge mere moderne farveteknikker, klippet med curtain-bangs.

Anbefalet stylingprodukt
Ny hårolie fra L’Oréal: Pro Serie Expert Metal DX Oil. Plejer uden at fedte.

 
Med styleren kan man også skabe et mere fyldigt look.

 
Klipningen har gjort hårmodellens lidt slidte look sundt og lækkert at se på.

Moderne farveteknikker

Katrine laver et miks bestående af balayage, som er frihåndsteknik, hvor man fader farverne sammen i kombination med babylights og frace-framing. Balayage er det populære alternativ til traditionelle striber og holder længere. Babylights er en masse små lyse striber, og face-framing er lysere farver i det forreste hår, som rammer ansigtet ind på en lysere og blødere måde. Til sidst glossing med en honning-gylden nuance for et varmere look.

Moros frisør Katrine skaber looks med GHD-styleren.

Klipning og styling

Katrine point-cutter Idas lange hår – en form for studsning af spidserne – men fravælger etager, så det ser tykt og lækkert ud. Curtain-bangs løfter til gengæld det lange look og skaber muligheder for styling. Ida får vist, hvordan hun med en GHD-styler både kan skabe et helt glat look og et mere fyldigt look ved enten at glatte håret eller krølle det.

 

Besøg NORDs skønhedsbutikker her:


error: Indhold er beskyttet.
X