Vælg en side

Boost din hud og reducér rynker og ar med tidens mest virksomme frugtsyrebehandling eller den nyeste generation inden for microneedling fra Dermaroller – eDermastamp.

Sol, vind og saltvand er skønt, men er også hårdt for huden. Kosmetolog og indehaver af den kosmetiske, medicinske skønhedsklinik Clinique Belnatur, Marianne Giske, anbefaler derfor at bruge efteråret til at gøre noget ekstra godt for huden.

– Vores Fire & Ice er en eksklusiv frugtsyrebehandling, som virkelig booster din hud. Ikke bare her og nu, men også på sigt, fortæller Marianne Giske om Fire & Ice-behandlingen fra IS Clinical. Markedets mest eksklusive frygtsyrebehandling. Behandlingen fremmer fornyelsen af cellerne, udjævner og minimerer porerne og giver huden ny glød. Den er også god til akne, overpigmentering og fine linjer.

MicRoneedling med hyalyronsyre

eDermastamp er en super antiage-behandling, som vha. af en ansigtsrulle med mikro-præcisionsnåle trænger dybt og effektivt ned i huden og efterlader et synligt, hudforyngende resultat. Hos Clinique Belnatur anvendes den i kombination med Dermarollers CIT-Solution, som består af hyalyronsyre, mineraler, vitaminer og peptider, der yderligere booster og udglatter huden. Behandlingsforløb med 3-4 behandlinger og 4-6 ugers interval.

Fire & Ice behandling

1 behandling 595 kr.
Normalpris 695 kr.
Oplys koden NORD ved bestilling.
eDermastamp 25% rabat
Oplys koden NORD. Se hjemmesiden for priser. 

Begge tilbud gælder til 1. november 2019.

Træt af uønsket hårvækst?

Træt af uønsket hårvækst?

Hos vores laserhårfjerningsklinik på Ordrupvej i Charlottenlund hjælper vi dig med at realisere drømmen om en hår-fri hverdag. Fra glatte armhuler til perfekt bikinilinje – vores sundhedsfaglige personale sikrer, at du får den bedste vejledning og behandling. Med mere end 5 års ekspertise og over 5000 succesfulde behandlinger bag os er vi din pålidelige partner for glat hud og selvtillid. Og endnu bedre, vi er op til 30% billigere end de store klinikker!
Book din konsultation i dag og træd ind i en verden af glathed og komfort!

læs mere
Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Velkommen til din nye lokale Matas på Strandvejen 102!

Vi er flyttet til helt nye og flotte lokaler på Strandvejen 102. Vi har nu fået et endnu bredere sortiment med eksklusive Sisley-produkter, så du nu kan udforske hele Sisleys univers af innovative og plantebaserede produkter til hud, hår og makeup.

Kom forbi og oplev vores specialdesignede Sisley-behandlinger udført af certificerede Sisley-eksperter.

Dorte og hele vores dedikerede team ser frem til at byde dig velkommen og hjælpe dig med dine behov og ønsker.

læs mere

error: Indhold er beskyttet.